Џевад Галијашевић тврди да је Шефик Џаферовић знао за злочине муџахедина и ништа није учинио

"Џаферовић је знао све што се дешавало на терену. Био је упознат са свим злочинима овог одреда. За неке злочине је знао и прије него што ће се десити, али никада ништа није урадио како би они били спријечени, а камоли да починиоци буду кажњени", истакао је Галијашевић.

Рестартатира: Комшо и Џафи формално примају неформалну групу Сејфудина Токића и друштва

Муслимански чланови Предсједништва БиХ, Жељко Комшић и Шефик Џаферовић, објавили су састанак са представницима "неформалне групе грађана под називом РеСТАРТ", без објаве састава делегације и подробнијих информација о теми састанка.


Џаферовић у Азербејџану: О Јадранско-јонском гасоводу и позив на учешће у обнови Нагорно Карабаха

Муслималнски члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић састао се с предсједником Азербејџана Илхамом Алијевим, а кад год је у иностранству, саопштења стижу искључиво латиницом.


Комшић у Шведској понижава Роме, да би сатанизовао Србе

Муслимански чланови Предсједништва Жељко Комшић и Шефик Џаферовић на вечери коју је организовао Стефан Лофвен, премијер Шведске за земље учеснице Међународног форума о Холокаусту који се одржава сутра у Малмеу, наглашено је порекао геноцид над Ромима у Независној Држави Хрватској.Џафи се уз српске љиљане, слика са покровитељем из ратних дана

Муслимански члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић примио бившег предсједавајућег Вијећа сигурности Уједињених нација амбасадора Дијга Арију. Ово саопштење је послато искључиво латницом, па га пресловљавамо.Џафи провоцира званичним каналима: Босанска Дубица и мањи БХ ентитет

Муслимански члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић, састао се са представницима окупационих институција на Косову и Метоији и у име Републике Српске. Његов колега, Шефик Џаферовић, провоцира кроз званично саопштење установе из Сарајева.


УСАИД: Ерик уз љиљане и Џафија

О овом састанку смо обавијештени званичним каналом Предсједништва БиХ, али само на латиници и новоговору, па пише овако: Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић примио амбасадора Сједињених Америчких Држава у БиХ Ерица Нелсона.


Мајкићка се пита: Шта су Комшо и Џафи изигравали на Бледу?

Српски делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Душанка Мајкић пита чиме су то чланови Предсједништва Жељко Комшић и Шефик Џаферовић помогли одласком на Бледски форум, гдје су само глумили Предсједништво иако сви знају да два у БиХ нису исто што и три.