Шеранић: Координисано антиуставно дјеловање нелегалног Шмита и помагача, неће донијети добробит

Поводом одлуке Уставног суда БиХ да донесе привремену мјеру стављања ван правне снаге Закона о лијековима и медицинским средствима Републике Српске, Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске још једном наглашава да овакве врсте одлука не могу оправдати нити поништити чињенице.


Спољнополитички порези и доприноси: Додик о муслиманским члановима Предсједништва БиХ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је прије расправе о буџету одржана редовна сједница Предсједништва БиХ, да је предложио четири тачке дневног реда али да су то друга два члана Предсједништва одбила чиме су допринијели ширењу институционалне агоније у БиХ и додатном краху спољне политике БиХ.Ко о чему, Џафи и НАТО о агресијама и рату

Предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић примио команданта НАТО штаба у БиХ Памелу Мекгаха, те у саопштењу наставља провокације српског народа, називајући грађански рат у БиХ "агресијом", те специјалну војну операцију Русије у бившој совјетској републици Украјини "инвазијом", повезујући те двије ствари без икакве потребе.


Београдски кадилук по Сарајстану: Шефиков ламент над Османовићем о злочиначкој и агресорској Србији

Пресуда Београдског вишег суда Осману Османовићу представља срамотан удар на правду, те ће оставити тешке посљедице на односе између БиХ и Србије. (Обратите пажњу да Шефик поново иступа у име БиХ, док заправо заступа ставове муслиманског дијела Ефбиха.)Социјална дистанца

Чини ли вам се да српски члан Предсједништва БиХ држи друштвену удаљеност од тројца између двије заставе?


Додик: Џаферовић крије срамну ратну прошлост, БиХ је једина земља која не користи своје резерве

"У Централној банци БиХ има 400 милиона евра, односно 800 милиона КМ више него што имамо емисију. Предложеним измјенама добили би новац са покрићем и ова иницијатива је потпуно у складу са европским прописима", истакли су у Кабинету српског члана Предсједништва БиХ, додајући да је циљ да се олакша живот грађана, развија привреда и настави градња ауто-путева који имају велики значај у привлачењу инвеститора и у Републици Српској и у ФБиХ.


Џафи и Комшо: Аутистичне жеље, честитке и поздрави поводом 1. марта

Муслимански представници у Предсједништву БиХ, Жељко (Љиљан) Комшић и Шефик Џаферовић славе сами са собом. Заправо заједно са својим комадом Ефбиха, који и након 30 година претендује да оружано напада Републику Српску. Све то раде у згради са оваквим натписом.