Донирајте нас

Фронтал.РС је основан са мисијом демократизације јавног мнења, продора нових идеја у учмалу јавну сцену, са задржавањем друштвене одговорности и његовањем позитивних тековина и историјских вриједности поднебља на којем обитава.

Таква уређивачка политика, и поред изванредне посјећености, получује дислоцираност Фронтал.РС од партијских подјела огласног простора, те нас пословање са тржишним оглашивачима држи увијек на ивици потенцијала за испуњење наше мисије.

Редакција Фронтал.РС вас моли да, уколико сте у могућности и залажете се за вриједности које промовише Фронтал.РС, да нам помогнете да што успјешније извршимо своју мисију и слиједимо слику водиљу коју смо поставили при оснивању.

Не гајимо илузију да су наши посјетиоци милионери, напротив. Ипак, свима вам желимо поручити да уплата на име донације од 5 КМ, од стране појединца који је то послао од срца, значи нам немјерљиво више од хиљада конвертибилних марака, које би уплатила нека фондација склона да захтјева утицај на уређивачку политику.

Све донације и изворе (изузев у случају када донатор жели остати анониман), те начине како су средства утрошена, објављиваћемо јавно у годишњем извјештају.

УГ Фронтал, Бања Лука
Трансакцијски рачун:
5520300002526025
Адико Банка
АД Бања Лука
 

066/163 170

[email protected]

Натура, трампа, волонтирање…

Уколико нисте у могућности да издвојите било коју суму новца, а и даље желите да помогнете рад Фронтал.РС, позивамо вас да се обратите на контакте редакције, јер сваки ваш позив нам значи много.

Увијек имамо отворен конкурс за волонтирање, тако да раду портала и његовој мисији можете помоћи донирајући свој рад. Ово је посебно корисно и за вас, поготово ако сте студенти неких друштвених наука, а поготово журналистике, јер ће вас водећи експерти из области електронског новинарства на нашем тржишту, уједно бесплатно обучити за рад на софтверу који је неопходан да би били најбољи.

Мисија којој ми тежимо, требала би сама по себи да наилази на помоћ државних институција; али и поред тога што она изостаје, надамо се да постоје људи који сматрају да је Републици Српској неопходан један потпуно независан и објективан портал, који је уз то и "једини ћирилични западно од Дрине".

На вашу помоћ ми рачунамо.

Унапријед захвална редакција Фронтал.РС