Јањанин: Оно како у серијама представљају пјевачице, нема везе с мозгом

Оно што сам примијетио у серијама које су недавно емитоване, гледао сам серију ‘Певачица’, да се у свим тим серијама се пјевачице представљају као проститутке, као задњи шљам и слој, што не да није тачно, него нема везе с мозгом.


Истинско обећање – Трећи свјетски рат или иранска представа за свјетску јавност

Ирански "удар одмазде" изведен је у ноћи између 13. и 14. априла. Иранци тврде да је задатак завршен, израелске власти тврде да су успјеле да неутралишу дронове и ракете нападача. Да ли је ово почетак Трећег свјетског рата, или кампања налик на Трампових 100 томахавк ракета по Асадовим положајима у Сирији?Никад није касно, осим кад јесте: Скупљају се потписи за Резолуцију о геноциду над српским народом у НДХ

На платоу испред Цркве Светог Марка у Београду данас је организована прва акција потписивања петиције за усвајање резолуције о геноциду над српским народом у Независној Држави Хрватској /НДХ/.


Озгур Алтинбаш: Лош резултат за Ердогана – можда ће морати опет на изборе, прије 2028. године

Екслузивно за Фронтал.РС, Озгур Алтинбаш, новинар и политички аналитичар, тумачи резултате посљедњих избора у Турској. Шта значе за будућност и позицију земље у НАТО, односно у рату који Израел води против Хамаса у Гази.Да утврдимо: Не постоји Васкрс по грегоријанском календару

Погрешно повезивање одређивање датума прославе Васкрса са грегоријанским или јулијанским календаром толико је уобичајено, да смо већ изгубили наду да ће у медијима икад разумјети какву грешку праве. Разлог ове реакције је што то изгледа не разумије ни Цариградски патријарх. 


Расвјетљавање проглашења независности Косова: Представа која је постала стварна

Јоаким Рикер, Специјални представник и шеф УНМИК-а у времену проглашења Декларације о независности Косова, плански и континуирано је ДЕЗИНФОРМИСАО Генералног секретара УН Бан-Ки-муна и посљедично Савјет безбједности УН и свјетске медије о стварним ауторима Декларације о независности Косова, што је довело до признања независности Косова од стране низа држава које су такву одлуку засновале на дезинформацији.


Шта знамо о нападу украјинског дрона на Алабугу у Татарстану (ВИДЕО)

Напад на индустријски комплекс Алабуга могао би се извести помоћу лаког авиона Аеропракт А-22 украјинске производње. Очигледно, авион је претворен у летјелицу без посаде и напуњен малом количином експлозива.


Слободан Антонић: "Великосрпски фашисти” против "професора Грухоњића”

Наводно је "професор Динко Грухоњић са својом екипом из НДНВ отворено проговорио о фашизму који већ више од 30 година влада у Србији”, а "након тога су се неофашисти у сусједству пропели на стражње ноге те су се обрушили на новосадске антифашисте”.


Синиша Каран: Криминалитет у 2023. је повећан за 3,1 одсто, али и степен расвијетљености

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран поручио је да је полиција Републике Српске својим професионалним радом, стручним и личним квалитетима већ 32 године гарант владавине права и безбједности грађана, те да су опредијељени да тако и остане, успјешно савладавајући препреке и изазове.