19:10 Вијетнамске власти заплијениле 345.000 кориштених кондома, који су се рецилирали и продавали као нови (ВИДЕО)08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Оглашавање

Одлука о оснивању Фронтал.РС, донијета је 20. јануара 2009. године, а пуштен је у етер 1. априла 2009. године и и даље представља једини потпуно независан интернет портал у Републици Српског, иза којег не стоји било која политичка организација, финансијска олигархија, или медијски магнат.

Фронтал.РС је дугорочан пројекат, са потпуно независном уређивачком политиком, која је потпуно друштвено одговорна. Таквим радом, портал је успио да придобије велики број редовних посјетилаца и да постане портал са највећим бројем ауторских текстова и анализа чији текстови имају највећи број коментара у РС.

Фронтал.РС иницијално није замишљен као искључиви комерцијални пројекат, већ као гласило са мисијом, али је због велике посјете препознат као занимљив медиј за оглашавање и за компаније и медије. Финансирање продајом огласног простора, омогућава Фронталу независност уређивачке политике и само опстојање на простору који и није баш наклоњен ка основним постулатима на којима је заснован Фронтал.РС.

 

УГ Фронтал, Бања Лука
Трансакцијски рачун:
5520300002526025
Хипо Алпе Адриа Банка
АД Бања Лука
 
Маркетинг:

066/163 170

marketing@frontal.rs

 

РАСПОРЕД ОГЛАСНОГ ПРОСТОРА

Поштовани оглашивачи, Фронтал.РС је у прилици да вам понуди три врсте банера:

Тип 1: 300х100

Тип 2А: 700х70

Тип 2Б: 645х70

Тип 3: 655х130

Тип 1 представља стални банер и његова позиција је непромјењива на свим подстраницама портала. Тип 2А налази се такође на насловној страници портала, док Тип 2Б и Тип 3 су банери који могу бити искориштени за прецизно таргетирање циљне групе оглашивача, те могу бити унајмљени на појединим страницама рубрике.

ФРОНТАЛ ЈЕ У ПОСЈЕДУ ВРЛО ПРЕЦИЗНОГ И РАЗГРАНАТОГ ОГЛАСНОГ ПРОСТОРА, КОЈИ СЕ МОЖЕ ПОДЕШАВАТИ ПРЕМА ПОТРЕБАМА И МОГУЋНОСТИМА ОГЛАШИВАЧА. У МОГУЋНОСТИ СМО ДА ВАМ ПОНУДИМО СВЕ ОПЦИЈЕ, ОД ОГЛАШАВАЊА НА ЈЕДНОЈ РУБРИЦИ, ПРЕКО РУБРИКА ОДЈЕЉАКА (ГАЗЕТА, МАГАЗИН, АЛМАНАХ), ДО ВАШЕГ БАНЕРА ВИДЉИВОГ НА СВИМ СТРАНИЦАМА, ПОДСТРАНИЦАМА И РУБРИКАМА ФРОНТАЛА.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА 066/16 31 70 И ДИРЕКТНО ПРОВЈЕРИТЕ ДОСТУПНОСТ И ЦИЈЕНУ ЖЕЉЕНОГ БАНЕРА, ПАКЕТА ГРУПЕ БАНЕРА, СПОНЗОРИСАНИХ ТЕКСТОВА И СЛИЧНО, А МИ ЋЕМО ВАМ ПОМОЋИ ДА СЕ ОПРЕДИЈЕЛИТЕ ЗА ОНУ ПОНУДУ КОЈА ВАМ НАЈВИШЕ ОДГОВАРА.

НАСЛОВНА СТРАНИЦА:

РУБРИЧНА ПОДСТРАНИЦА:

 

Напомене:

Банер Тип 3 – појављује се и на свим отвореним страницама појединачних вијести унајмљене рубрике. Оглашивач може закупити ову врсту банера да се појављује на свим одјељцима портала и њиховим рубрикама, те његова цијена тада износи еквивалент банеру Тип 1, а на располагању је само опција ротације таквог банера.

Цијена  за банере Тип 3 и Тип 2Б, односи се на појављивање у свим рубрикама одјељка ГАЗЕТА, док су за озбиљне оглашиваче могући договори и других пакета, односно саме позиције банера, те њихов начин презентације посјетиоцима портала. Могуће су све комбинације, од унајмљивања појединачне рубрике, до унајмљивања ових банера да се појављују на свим страницама портала.

Фронтал.РС је тако развијена веб-страница, да сваки оглашивач може наћи најбољи и најекономичнији начин да дође до своје циљне групе и постигне жељени тржишни ефекат. Зато Вас охрабрујемо да позовете 066/163 170, и/или пишете на marketing@frontal.rs; а наше љубазно особље ће се потрудити да Вам на сваки могући начин изађе у сусрет.

Наруџбе и огласе прима одјел продаје 72 сата прије реализације огласа. Уз наруџбу, наручилац прилаже и оглас:

 • Сликовни банер:
  • формати (JPG/JPEG/PNG/GIF)
  • банер мора бити подешен (RGB color mod)
  • максимална величина датотеке не смије прелазити 20KБ
 • Анимирани (GIF/Flash) банер:
  • максимална величина банера не смије прелазити 25KБ
Додатне напомене:
 • За особине огласа одговоран је наручилац (истинитост навода, ауторска права).
 • Закуп насловне странице не укључује позиције на подстраницама и обрнуто.
 • У цијену огласа није укључена израда огласа.
 • Димензије банера изражене су у пикселима.
 • Изражене цијене не укључују ПДВ.

 

ХВАЛА НА ПОВЈЕРЕЊУ!

Маркетинг служба Фронтал.РС