Оглашавање

Одлука о оснивању Фронтал.РС, донијета је 20. јануара 2009. године, а пуштен је у етер 1. априла 2009. године и и даље представља једини потпуно независан интернет портал у Републици Српског, иза којег не стоји било која политичка организација, финансијска олигархија, или медијски магнат.

Фронтал.РС је дугорочан пројекат, са потпуно независном и друштвено одговорном уређивачком политиком. Taквим радом, портал је од самог покретања успио да придобије велики број редовних посјетилаца и да постане један од најчитанијих портала у Републици Српској. Данас је он, свакако, један од оних са најдужом традицијом и самим тим са повјерењем публике у изречено.

Фронтал.РС иницијално није замишљен као искључиво комерцијални пројекат, већ као гласило са мисијом, али је због велике посјете препознат као занимљив медиј за оглашавање и за компаније и медије. Финансирање продајом огласног простора, омогућава Фронталу независност уређивачке политике и само опстојање на простору који и није баш наклоњен ка основним постулатима на којима је заснован Фронтал.РС.

УГ Фронтал, Бања Лука
Трансакцијски рачун:
5520300002526025
Адико Банка
АД Бања Лука
 
Маркетинг:

066/163 170

[email protected]

РАСПОРЕД ОГЛАСНОГ ПРОСТОРА

Поштовани оглашивачи, Фронтал.РС је у прилици да вам понуди три врсте банера:

Тип 1: 300х100

Тип 2А: 700х70

Тип 2Б: 645х70

Тип 3: 655х130

Тип 1 представља стални банер и његова позиција је непромјењива на свим подстраницама портала. Тип 2А налази се такође на насловној страници портала, док Тип 2Б и Тип 3 су банери који могу бити искориштени за прецизно таргетирање циљне групе оглашивача, те могу бити унајмљени на појединим страницама рубрике.

ФРОНТАЛ ЈЕ У ПОСЈЕДУ ВРЛО ПРЕЦИЗНОГ И РАЗГРАНАТОГ ОГЛАСНОГ ПРОСТОРА, КОЈИ СЕ МОЖЕ ПОДЕШАВАТИ ПРЕМА ПОТРЕБАМА И МОГУЋНОСТИМА ОГЛАШИВАЧА. У МОГУЋНОСТИ СМО ДА ВАМ ПОНУДИМО СВЕ ОПЦИЈЕ, ОД ОГЛАШАВАЊА НА ЈЕДНОЈ РУБРИЦИ, ПРЕКО РУБРИКА ОДЈЕЉАКА (ГАЗЕТА, МАГАЗИН, АЛМАНАХ), ДО ВАШЕГ БАНЕРА ВИДЉИВОГ НА СВИМ СТРАНИЦАМА, ПОДСТРАНИЦАМА И РУБРИКАМА ФРОНТАЛА.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА 066/16 31 70 И ДИРЕКТНО ПРОВЈЕРИТЕ ДОСТУПНОСТ И ЦИЈЕНУ ЖЕЉЕНОГ БАНЕРА, ПАКЕТА ГРУПЕ БАНЕРА, СПОНЗОРИСАНИХ ТЕКСТОВА И СЛИЧНО, А МИ ЋЕМО ВАМ ПОМОЋИ ДА СЕ ОПРЕДИЈЕЛИТЕ ЗА ОНУ ПОНУДУ КОЈА ВАМ НАЈВИШЕ ОДГОВАРА.

НАСЛОВНА СТРАНИЦА:

РУБРИЧНА ПОДСТРАНИЦА:

Напомене:

Банер Тип 3 – појављује се и на свим отвореним страницама појединачних вијести унајмљене рубрике. Оглашивач може закупити ову врсту банера да се појављује на свим одјељцима портала и њиховим рубрикама, те његова цијена тада износи еквивалент банеру Тип 1, а на располагању је само опција ротације таквог банера.

Цијена  за банере Тип 3 и Тип 2Б, односи се на појављивање у свим рубрикама одјељка ГАЗЕТА, док су за озбиљне оглашиваче могући договори и других пакета, односно саме позиције банера, те њихов начин презентације посјетиоцима портала. Могуће су све комбинације, од унајмљивања појединачне рубрике, до унајмљивања ових банера да се појављују на свим страницама портала.

Фронтал.РС је тако развијена веб-страница, да сваки оглашивач може наћи најбољи и најекономичнији начин да дође до своје циљне групе и постигне жељени тржишни ефекат. Зато Вас охрабрујемо да позовете 066/163 170, и/или пишете на [email protected]; а наше љубазно особље ће се потрудити да Вам на сваки могући начин изађе у сусрет.

Наруџбе и огласе прима одјел продаје 72 сата прије реализације огласа. Уз наруџбу, наручилац прилаже и оглас:

 • Сликовни банер:
  • формати (JPG/JPEG/PNG/GIF)
  • банер мора бити подешен (RGB color mod)
  • максимална величина датотеке не смије прелазити 20KБ
 • Анимирани (GIF/Flash) банер:
  • максимална величина банера не смије прелазити 25KБ
Додатне напомене:
 • За особине огласа одговоран је наручилац (истинитост навода, ауторска права).
 • Закуп насловне странице не укључује позиције на подстраницама и обрнуто.
 • У цијену огласа није укључена израда огласа.
 • Димензије банера изражене су у пикселима.
 • Изражене цијене не укључују ПДВ.

ХВАЛА НА ПОВЈЕРЕЊУ!

Маркетинг служба Фронтал.РС