УЕФА одредила како ће се наставити сезону

Извршни одбор УЕФА донио је одлуку је да ће преостале реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона и Лиге Европе бити одигране на стадионима оних екипа које су распоредом и планиране за домаћине, а сви дуели биће одржани пред празним трибинама.Негодовање реда ради: Русија прихватила олимпијску казну, наступ без државне заставе

Руска влада изразила је данас жаљење јер ће Русији бити забрањено да се такмичи под својим именом, заставом и химном на Олимпијским играма. Ипак је поздравила одлуку коју пресуда Суда за спортску арбитражу (ЦАС) омогућава руским спортистима да се такмиче.Бањалучко пиво на дресу КК Леотар и РК Херцеговац

Бањалучка пивара је компанија која је опредјељена да буде одговорна према цјелокупној локалној заједници и у склопу тога велики дио заузима подршка спорту и спортским клубовима широм Републике Српске. У склопу тога, потписала је уговор о сарадњи са херцеговачким спортским колективима КК „Леотар“ и РК „Херцеговац“ и пружила им пуну подршку у реализацији њихових спортских циљева, тако да ће ове клубове „красити боје“ новог бренда Бањалучке пиваре „Бањалучког пива“.


АТП листа: Ђоковић и даље први, Медведев и поред побједе четврти

Српски тенисер Новак Ђоковић и даље је први играч свијета, а на данас објављеној АТП листи увећао је предност у односу на Шпанца Рафаела Надала. Русија једина има два играча у првих десет – Данила Медведева (4) и Андреја Рубљова (8).


Прашовић се спрема да налупа Пухала у Београду

Црногорски професионални боксер, Дилан Прашовић и ефбиховски супарник Един Пухало боксоваће 23. октобра у Београду елиминациони меч за титулу професионалног ВБО шампиона свијета у крузер категорији, саопштили су организатори.