Малтретирање Срба у Неовисној Републици Хрватској се наставља: На мети човјек од 63 године

Осјечко жупанијско тужилаштво покренуло је истрагу против 63-годишњег Србина због, како су навели, кривичног дјела ратног злочина против цивила и ратних заробљеника 1991. године у Вуковару.


Позив на Скупштину Удружења новинара Републике Српске

У четвртак, 24.11.2022. године 13:00 часова у Вијећници Банског Двора, биће одржана Скупштина Удружења новинара Републике Српске (УНРС), на којој ће бити представљени резултати досадашњег рада и изабрано руководство које ће удружење водити у наредном мандату.Марш генерал Новица Симић

Полицијски оркестар Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске одржао је вечерас у Бањој Луци концерт у част крсне славе МУП – Светог арханђела Михаила.Европа добија свој сателитски интернет

ЕУ је постигла договор о развоју сателитског система за интернет вриједног шест милијарди евра, да би подстакла своје секторе за комуникације и истраживање свемира и заштитила се смањењем зависности од страних играча.


Руси напредовали у Донбасу – Министарство одбране тврди да су заузели Мајорск

"Као резултат успешних офанзивних операција руских трупа, град Мајорск је потпуно ослобођен у правцу Доњецка", објаснио је портпарол руског министарства одбране генерал Игор Конашенков, а пренијела руска новинска агенција ТАСС.