Под заставом ЕУ: Поданичка љубав заборава нема

Жељко Комшић је примио је у посјету бившег високог представника Кристијана Шварц-Шилинга, за разлику од претходника, са нападним одсуством шаховнице у свом кабинету и јасној љубави према колонијалним господарима.

Оправдано и нормално: Ђокић подржава заставника Додика

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је захтјев предсједавајућег Предсједништва БиХ за истицање симбола Републике Српске у свим просторима у институцијама БиХ у којима раде изабрани представници из Републике Српске сасвим оправдан и нормалан.Све се врти око малине: Стаматовић у локалпатриотским и партијским маглама

Страначком кампањом у Лучанима презаузети министар пољопривреде Бранислав Недимовић јуче је послао претећи имејл малинарским и осталим пољопривредним удружењима Западне Србије захтевајући да одложе данашње протесте у Ивањици и да се стрпе до уторка, када ће он, наводно, пронаћи слободног времена да дође у Ужице и „саслуша“ преварене и, више пута, од стране власти, излагане и исмејане малинаре – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.Није САД, звала Русија: Драшко са Толстојем у Москви

„Руски и српски народ су одувијек били повезани и имали добре односе. Тежња народа у Републици Српској, укључујући и младе генерације, је да се такви односи наставе у будућности и сматрам да је у интересу Републике Српске и цијеле БиХ развијати пријатељске везе“, казао је за руске медије Драшко Станивуковић, посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске, који борави у тродневној посјети Москви на позив руске Думе.


Влада без кормилара 209. пут – повећање расхода на плате 34,5 милиона КМ

Влада Републике Српске утврдила је данас, на 209. сједници, у Бањалуци, Приједлог Програма економских реформи за период 2019-2021. година, Приједлог Буџета Републике Српске за 2019. годину и Приједлог Закона о извршењу буџета.