АТВ против Зукана: Лаже у координацији са Западом, јер има план за ескалацију сукоба у БиХ

Међународна заједница има план да се до 2. маја створи велика тензија и пласира што више лажних информација о наоружавању великог броја Срба спремних на сукобе, а главни сарадник у томе им је министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез, сазнаје АТВ из добро обавјештених извора.

среда, април 24, 2024 / 19:33

Исти извор да се најновија пропаганда огледа у тврдњама да се по Сокоцу и Хан Пијеску наоружавају Срби како би дошло до инцидената уочи сједнице Генералне скупштине УН због чега су припадници ЕУФОР-а присутни у ове двије општине.

Истовремено, припадници ЕУФОР-а су се појавили и у Броду, гдје се, за сада тајно, распитују о пунољетним становницима, броју, детаљима, а све је почело прошлог четвртка уочи великог народног митинга "Српска те зове", преноси АТВ.

У јавност се, како се наводи, већ пуштају опасне и лажне информације о разлозима одласка функционера Републике Српске у Сребреницу 2. маја.

Извор АТВ тврди да је главни сарадник идеолога најновијих лажи међународне заједнице Хелез, који има улогу да бомбастичним изјавама узнемирава јавност и пласира лажне информације о груписању Срба и војним обукама.Оставите одговор