Потписали: Државни завод и министарство промовисаће неке књижевнике (исте као и до сада)

Mинистар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић и директор Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево Бојан Ђенић потписали су Споразум о сарадњи између Министарства и Завода, који ће омогућити промоцију и продају најзначајнијих и репрезентативних и награђиваних дјела домаћих аутора и домаћих издавача.

Центар у архитектонском расулу: Бањолучки архитекти, осим што пишу српским писмом, разумију се у свој посао

Као грађани Бање Луке и као људи који су свој професионални живот посветили обликовању и изучавању простора, обраћамо се широј јавности и надлежним институцијама са сљедећим увидима, ставовима и захтјевима:


Ердоганов мезимац ТОГГ – прва турска кола

Турска је покренула производњу новог електричног аутомобила по имену ТОГГ. У ствари, то је први турски аутомобил икада. Критичари ипак кажу да цијели пројекат углавном служи амбицији предсједника Ердогана да буде поново изабран за још један мандат.


Русија не планира да забрани Јутјуб

Русија не планира да угаси приступ платформи за дијељење видео-записа "Јутјуб", изјавио је руски министар за дигитални развој, комуникације и масовне медије Максут Шадајев.Латице смрти

Противпјешадијска мина ПФМ-1 које се помоћу пројектила са могућношћу ношења касетног пуњења испаљују по густо насељеним дијеловима Доњецка.


Пушилин забранио Гугл на територији ДНР

Руководства Русије и Доњецке Народне Републике предузимају кораке да обезбједе сигурност и свеобухватну заштиту становништва Донбаса. Данас Запад и Украјина врше невиђени притисак на Републику и представљају пријетњу и физичкој и психичкој безбједности, каже предсједник Денис Пушилин.Питање за зналце: Су-24 или Ту-22М

Иза крста Светониколајевске саборне цркве у Маријупољу, фотографисан је ваздухоплов. Један од три који су неколико секунди прије тога испустили бомбе на челичану Азовстаљ.