Оно што сам Транспаренси не допушта Волфгангу Водаргу, траже од Жељке Цвијановић

Огранак организације Транспаренси интернешнел у државној заједници Српске и Ефбиха (ТИ БиХ) тражи повлачење одређених уредби од стране власти, док ова организација у Њемачкој управо искључује угледног „звиждача“ из свог чланства.


Портал удружења Јадовно 1941 утицајнији од Универзитета у Бањој Луци

Ових дана је излетила једна мала, уској групи људи позната ујудурмица, да је портал Удружења грађана Јадовно 1941. објавио студију проф. др Мирјане Стојисављевић, а на то реаговао министар иностраних послова Израела.


Оно што сам Транспаренси не допушта Волфгангу Водаргу, траже од Жељке Цвијановић

Огранак организације Транспаренси интернешнел у државној заједници Српске и Ефбиха (ТИ БиХ) тражи повлачење одређених уредби од стране власти, док ова организација у Њемачкој управо искључује угледног „звиждача“ из свог чланства.Газимо друго десетљеће

Пошто су јавна окупљања забрањена, врло актуелно објављујемо да се јуче у поноћ навршило 11 година како је са радом почео портал под именом Фронтал.РС.Три врсте Хрвата по Капетану Драгану

„Када сам долазио из Аустралије, читав тај пут ми нису ставили лисице, а сада када ме ослобађају ставили ми лисице на руке.“ Тако Капетан Драган описује свој излазак из затвора Лепоглава.


Сарајастанска једначина: Има равноправности с-полова, али нипошто писама

Агенција за равноправност сполова БиХ, досјетила се, као и многи други, да оправдају своју беспосленост слањем алтруистичког саопштења без икаквог смисла и крајње дискриминаторске и противуставне суштине.


Зоран Б. Јанковић: ЕУ против КОВИД-19

Прије нешто више од деценије купио сам „СЛОМ ДРЖАВА“ (Европску књигу године) од награђиваног аутора и миљеника ЕК, савјетника, дипломате и члана бриселске елите, Роберта Купера.


Зоран Б. Јанковић: Каквој смо Европи продали наше здравље?

Заједница југословенских експерта била је цијењена у свијету. То веле колеге из Хаване, Москве, Вухана… и њих уопште не дотиче то политичко подударање бивших система, а то само заправо говори да је хумани рад много хуманији када нема мач профита и политике изнад главе.


Ко је шта рекао о Србима и шта су од тога урадили 1999. године

Овај списак никад није потпун. Кружи по друштвеним мрежама, док државне установе много питомије причају и о земљама, и о појединцима (Тони Блер постао савјетник Александра Вучића) који су 1999. године извршили агресију на Србију и Црну Гору.