Видео-линч: Предсједништво БиХ тражи затварање граничних прелаза без карантина

Оно што је Додик спиновањем српске заставе по органима државне заједнице Српске и Ефбиха обећавао у случају да сам не бира обезбјеђење (јављаће се видео-линком у Сарајево), крунски вирус је Комшићу и Џаферовићу учинио сасвим нормалним.


Поводом блокаде Восток.РС од стране Фејсбука, огласило се Министарство иностраних послова Русије (ВИДЕО)

Портпарол Mинистарства спољних послова Руске Федерације, Марија Захарова, назвала је блокирање српског портала VOSTOK.RS од стране Фејсбука манифестацијом политичке цензуре са антируском конотацијом.

Као искориштен Курти: Непослух САД кажњен са свега 51 дан живота његове владе

Скупштина нарко-НАТО државуљка формираног агресијом на простору јужне покрајине Србије изгласала је синоћ неповјерење Влади Аљбина Куртија. За гласала 82 посланика, док су 32 била против. Влада му је, трајала 51 дан.


ПДП захтијева „конкретан и прецизан пакет економских мјера“ објављен у Службеном гласнику

ПДП са захтијева од Владе РС да коначно у Службеном гласнику РС објави конкретан и прецизан пакет економских мјера којима ће помоћи привредницима којима је забрањен рад за вријеме епидемије корона-вируса да исплате плате радницима, као и порезе и доприносе на те плате.


Стаматовић: Надамо се да Весић неће 10.04. извјесити шаховнице по Београду

Како је могуће да се баш, уочи 79. годишњице немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату, садашњи заменик градоначелника “потруди“ да најзначајније грађевине у граду буду осветљене у бојама немачке заставе, као гест подршке Србије и Београда немачкој држави и народу у борби против епидемије изазване корона вирусом?Функционери Уједињене Српске уплаћују личне паре у Корона фонд солидарности

Као знак подршке Републици Српској у борби против вируса корона, функционери Уједињене Српске почели су да уплаћују, поред одлуке Владе РСи локалних заједница, и ЛИЧНА СРЕДСТВА у Фонд солидарности, и до сада је уплаћено 11.550,00 КМ, а наставиће са уплаћивањем и у наредном периоду, кажу из ове странке.


Видео-линч: Предсједништво БиХ тражи затварање граничних прелаза без карантина

Оно што је Додик спиновањем српске заставе по органима државне заједнице Српске и Ефбиха обећавао у случају да сам не бира обезбјеђење (јављаће се видео-линком у Сарајево), крунски вирус је Комшићу и Џаферовићу учинио сасвим нормалним.Синдикат љекара: Како то Вишковић процјењује ко се колико залаже?

Поводом изјаве предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, „да нису сви радници поднијели исти терет и да ће стимулације за људе који су поднијели највећи терет у овој ситуацији сигурно бити“, наишла је на оштар протест Струковног синдиката доктора медицине Републике Српске.


Поводом блокаде Восток.РС од стране Фејсбука, огласило се Министарство иностраних послова Русије (ВИДЕО)

Портпарол Mинистарства спољних послова Руске Федерације, Марија Захарова, назвала је блокирање српског портала VOSTOK.RS од стране Фејсбука манифестацијом политичке цензуре са антируском конотацијом.


ПДП нуди бесплатну правну помоћ отпуштеним или обесправљеним радницима

Партији демократског прогреса и, вјерујемо, многим другим политичким субјектима и институцијама, све више грађана се свакодневно обраћа са информацијама о незаконитим отказима уговора о раду и другим смањивањима радних права.


Договорено да Лајчак буде Специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине

Земље чланице ЕУ договориле су се да Мирослав Лајчак буде именован за Специјалног представника ЕУ за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања на Западном Балкану, сазнаје Танјуг у Бриселу.


Корона у Брчком и ПДП о економији у погледу исте

„На претходној сједници Скупштине разматрали смо мјере којима би заштитили привреду у Брчком и предложио сам мјере које су данас дијелом и усвојене. Оне су у складу са мјерама које је предложило Предсједништво ПДП-а и задовољан сам што их је Влада Брчко дистрикта препознала као спроводиве, конструктивне и као конкретнe мјерe којe ће помоћи да одржимо привреду и задржимо радна мјеста“, рекао је посланик у Скупштини Брчко дистрикта и члан Предсједништва ПДП-а Синиша Голић.