Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију

"Фотографије колеге Хелеза са аутоматском пушком у рукама потврђују да он има веома лоша размишљања у својој глави која нису само на штету Републике Српске, како то Хелез мисли, већ и цијеле БиХ. Поручујем му да милитаризам и пријетње нису никоме донијеле ништа добро, па неће сигурно ни БиХ", истакао је Гогановић.


Пошто смо ћирилицу спасили: Српска и Србија, усклађују заједничку језичку политику

Министар културе Србије Никола Селаковић и чланови Савета за српски језик на данашњој сједници тог тијела у Београду договорили су одржавање заједничке сједнице савјета за српски језик Србије и Републике Српске у Тршићу.


Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је да политичка нестабилност у БиХ нема никакве везе са Русијом, већ са својатањем БиХ од бошњачких представника који брутално и у континуитету крше Устав и Дејтонски споразум, уз асистенцију појединих странаца.


Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију

"Фотографије колеге Хелеза са аутоматском пушком у рукама потврђују да он има веома лоша размишљања у својој глави која нису само на штету Републике Српске, како то Хелез мисли, већ и цијеле БиХ. Поручујем му да милитаризам и пријетње нису никоме донијеле ништа добро, па неће сигурно ни БиХ", истакао је Гогановић.Милорад Додик прихватио терминологију Фронтал.РС: Босански муслимани – не хегемонистички термин "Бошњаци"

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је да би било пристојно да се поглавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић уочи великог муслиманског празника Курбан-бајрама не бави политиком.


Пошто смо ћирилицу спасили: Српска и Србија, усклађују заједничку језичку политику

Министар културе Србије Никола Селаковић и чланови Савета за српски језик на данашњој сједници тог тијела у Београду договорили су одржавање заједничке сједнице савјета за српски језик Србије и Републике Српске у Тршићу.Учинићемо све: Борислав Бојић и Трговска гора

Нуклеарни објекат на граници са БиХ, односно Републиком Српском непосредно поред Новог Града угрозио би долину ријеке Уне и око 250.000 грађана који живе у овом подручју и биће учињено све да се онемогући таква намјера Хрватске, рекао је Срни координатор Правног и Експертског тима БиХ за Трговску гору Борислав Бојић.