Федерална тријумфална капија за сребреничке српске двери

Повод за овај чланак није ништа што су рекли говорници на скупу Истина о Сребреници, који се десио синоћ у Бањој Луци, него нажалост чланак који је тим поводом објавио Дневни аваз, са потписом извјесног Е. Хуремовића, што је и дало публицитет овом догађају.


У Сребреници јула 1995. године, нико није убио 8.000 људи!

Антисрпски Хашки трибунал је 2008. године имао 3.568 патолошких налаза, да би анализом истих утврђено да је број ексхумираних тијела максимално 1.923. Откуд и зашто се онда, већ деценијама, лаже да је у јулу 1995. убијено преко 8.372 особе?

У Русији је завршено организовано трговање у доларима и еврима

Колапс рубље не би требало да се деси, јер нерезиденти су блокирани и не могу утицати на девизно тржиште, а резиденти Руске Федерације послују под ограничењима више од две године и прилагодили су се алтернативним шемама, а санкције Московској берзи и НЦЦ-у се очекују од септембра 2022. .


Камен раскринкавања: У Поточарима се сахрањује од Бијељине до Сарајева

Овако раде: Дају на очиглед фото, који потпуно декласира њихове тврдње, без да ријеч кажу о том.
На камену је непорециво уклесано, да се на почетку број 8372… односио на простор од Бијељине до Сарајева. Да је био збирни и не коначан.


Федерална тријумфална капија за сребреничке српске двери

Повод за овај чланак није ништа што су рекли говорници на скупу Истина о Сребреници, који се десио синоћ у Бањој Луци, него нажалост чланак који је тим поводом објавио Дневни аваз, са потписом извјесног Е. Хуремовића, што је и дало публицитет овом догађају.У Сребреници јула 1995. године, нико није убио 8.000 људи!

Антисрпски Хашки трибунал је 2008. године имао 3.568 патолошких налаза, да би анализом истих утврђено да је број ексхумираних тијела максимално 1.923. Откуд и зашто се онда, већ деценијама, лаже да је у јулу 1995. убијено преко 8.372 особе?Дани(ј)ел Симић: Два дана у Подрињу (вјечност у понављању)

Тачно 25 сати и 21 минут прије првог искључиво туристичког лета у свемир, са писте у ентитету Нови Мексико, упалио сам 21 годину стар службени аутомобил УГ Фронтал и пошао у правцу своје ђедовине. Данас је планетарно лако геолоцирати по једној варошици, до које се стиже за неколико сати хода кроз шуму. Зове се Сребреница.


Прикљученија Емира Суљагића: Фалсификатору на мјесту директора МЦ Поточари српски хљеб одвратан (није ни за псе)

Емир Суљагић, чувен по томе што је сахранио оца погинулог 1992. у Братунцу, као цивилну жртву "геноцида" из јула 1995. године у Сребреници. Отворена мржња и ратно хушкаштво иде дотле да му смета и хљеб из српских пекара.


Вратимо Српској двоглавог орла: Ево и како!

Вјероватно сте запазили да сви медији у наслове стављају да "Српска враћа химну Боже правде и грб Немањића". Нико није прочитао шта пише у приједлогу закона. Њиме се омогућава истицање симбола држава са којима Српска има споразуме о специјалним везама. Дакле – Србије.


Два прста добра, три прста лоша: Како тачно Загорка Граховац показује да је Српкиња?

Посланица Граховац из Невесиња је почетком јула у Народној скупштини Републике Српске имала иступ у којем протестује против дизања три прста од стране других политичара из Српске, у смислу изазивања тензије са муслиманима, те је навела: Ја сам Српкиња, сви су моји Срби, али никада у животу нисам дигла три прста. То да сам Српкиња, показујем на друге начине.