Удружење 4+: Породица је светиња, док не дође до бесплатних карата

Позивали смо Предсједника Скупштине, Градоначелника и одборнике да се Одлука о бесплатним мјесечним картама за средњошколце и студенте из породица са четворо и више дјеце Града Бања Лука, а која се проводи већ три године, поново предложи на Дневни ред и подржи, из медија сазнајемо шта су приоритети Предсједника Скупштине и скупштинске већине.


Тијела бораца против шиптарских терориста предата породицама без обдукционих налаза

Тијела Стефана Недељковића из Звечана, као и Бојана Мијаиловића и Игора Миленковића из Лепосавића, који су убијени у сукобу с тзв. косовском полицијом у Бањској 24. септембра, предата су данас породицама у Институту за судску медицину у Приштини.
Браво за Чајетину: Нема спорта без чисте воде за пиће

Рибничко језеро неће бити коришћено у рекреативне и спортске намене све док се у функцију не ставе нови извори снабдевања општине Чајетина пијаћом водом, а чак и тада, када се језеро не буде користило за водоснабдевање грађана, сви његови корисници ће морати да поштују веома строге еколошке прописе.


Поскупило становање у Приједору

Одборници Скупштине града Приједора усвојили су данас одлуке којима се даје сагласност "Топлани", "Водоводу" и "Комуналним услугама" да повећају цијене услуга.


Млади духом

Морате признати да им је заиста младалачки аутомобилчић, а Фронтал.РС поздравља кориштење српског писма у сврхе борбе против старости и изумирања.