ЕУ и ИОМ финансирају Стратегију омладинске политике РС, а скраћеница ЕУ4ЦС света ријеч за ресорно министарство

Министарство породице, омладине и спорта обавјештава јавност да је документ " Омладинска политика Републике Српске од 2022.до 2026. године" доступан јавности на мрежној страници Министарства и да ће у вези са овим документом бити организоване јавне консултације.

Наставак споменичког дивљања: Жуков стигао након двије године

Не зна се ни ко је тада поставио постамент за бисту маршалу Црвене Армије Георгију Жукову међу бисте истакнутих партизана босанске Крајине, ни ко је то дозволио ни ко је то одлучио. Још мање зашто се толико дуго отеже њено постављање.


Само да га прислоним

У овом призору из Бање Луке, најбитније је да је бицикл везан, а да је знак послужио сврси и заштитио пјешаке од саобраћаја упозоравајући возача на себе физичким дјеловањем."Вријеме је за уједињене" – одржана трибина Уједињене Српске у Челинцу

Центар за културу, физичку културу, образовање и информисање у Челинцу вечерас није могао да прими све оне који су жељели да присуствују јавној трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.


ЕУ и ИОМ финансирају Стратегију омладинске политике РС, а скраћеница ЕУ4ЦС света ријеч за ресорно министарство

Министарство породице, омладине и спорта обавјештава јавност да је документ " Омладинска политика Републике Српске од 2022.до 2026. године" доступан јавности на мрежној страници Министарства и да ће у вези са овим документом бити организоване јавне консултације.Приједорчани – затворите пчеле!

Поштовани, овим путем вас позивам на заједнички састанак свих релевантних субјеката у Скупштини града Бањалука ради усаглашавања пројеката који ће се наћи у Ребалансу буџета за 2022. годину.


Курд погинуо на градилишту у Бањој Луци

На градилишту у улици Николе Пашића у центру Бање Луке, дошло је до несреће на градилишту, када је један радник турског извођача радова пао са зграде и погинуо.


Корморан на Азовском мору

Ово је трећа фотографија корморана у нашој фото бази, али једина гдје је корморан фотографисан у Маријупољу, тачније у његовој луци, како носи материјал за гнијездо.


У Добрљину млади дају примјер остатку Српске – уредили простор око споменика НОБ и Отаџбинског рата

У Добрљину код Новог Града млади су организовали акцију уређења простора код спомен-обиљежја погинулим борцима минулог рата и партизанског гробља на којем је спомен-обиљежје страдалима у Другом свјетском рату.