Фронтал.РС постоји 14 година!

И ове године празник дочекујемо радно. Нисмо спонзорисани од влада и фондација из иностранства, којима је циљ уништити Републику Српску. Зато једемо шта смо закухали.

субота, април 1, 2023 / 20:57

Пријете нам они који живе добро и богато, били они страни плаћеници или домаћи издајници. И власт, и опозиција. У ту сврху Невладинићи подносе тужбе против наше редакције, како би нас посредно, економски угасили.

То је потпуно немогуће, јер ми ово радимо зато што је исправно и неопходно, а не зато што очекујемо да ћемо за то бити награђени. За разлику од наших нападача, којима је свеједно шта ће радити, уколико им се то довољно плати.

Нема тих пара, за које би ми били они.

Дани(ј)ел Симић, оснивач јединог ћириличног портала западно од Дрине, честитао је саборцима, пријатељима и непријатељима 14 година Фронтал.РС.

Прослављали смо само 10. годишњицу, остале су биле радне. Као и ова у којој се Симић јавља из подручја борбених дејстава у Доњецкој Народној Републици.

Са фронта, као што је на Фронталу и ред.

Фронтал.РС остаје једини ћирилични портал Западно од Дрине, не помогли нам ви или било ко други.

Просто мора неко у стварности посједовати доказ да се закон Анте Павелића од 27.04.1941. године бар још негдје не поштује међу Србима у 2023.

Ако ништа, да својим постојањем показује нашим умјетницима, културним радницима, а посебно државним установама колико су неспособни издајници и гробари сопственог народа и његовог духа.

Српски портал, на српском писму и српском језику.

То је данас авангарда.

То је ризик.

То је жртвовање.

То други не могу, не смију и не желе.

То је нешто.

За такве ствари вриједи живјети.Оставите одговор