Фронтал.РС постоји 14 година!

И ове године празник дочекујемо радно. Нисмо спонзорисани од влада и фондација из иностранства, којима је циљ уништити Републику Српску. Зато једемо шта смо закухали.


Дани(ј)ел Симић: ДВАНАЕСТ АПОСТОЛСКИХ ГОДИНА

Фронтал.РС (Републике Српске) испунио је туце година свог рада. Преживјевши их активно, као истински независно гласило. То би, природно, свугдје било овјенчано слављем. Но, наш је вијенац трнов.

У поноћ, Фронтал.РС пуни 12 година

На размеђи 30.03. и 01.04.2009. године, обнародован је приступ адреси фронтал.рс, те је тим чином једини ћирилични портал западно од Дрине почео да емитује свој програм.


Прописно издеветани

Фронтал.СРБ данас навршава пуних девет година и закорачује у деценијски јубилеј. У, вјероватно, никад горим условима за слободу говора.Некад су осмаци ишли у средњу

О ЈОШ ЈЕДНОЈ ГОДИШЊИЦИ, РУБРИКА "НЕКАТЕГОРИЗОВАНО" ЈЕ ПОСВЕЋЕНА СВИМ САРАДНИЦИМА ФРОНТАЛ.СРБ КОЈИ СУ ЗАБОРАВИЛИ ДА ОКАЧЕ КАТЕГОРИЈУ.


Фронтал и број вјечности

Данас се навршава осам година од како је на свјетској мрежи доступан једини ћирилични портал западно од Дрине.РЕТРО (само замијените имена): Скела умјесто моста код Градишке

Након састанка министра за саобраћај и везe у Влади РС, Недељка Чубриловића са министром мора, промета и инфраструктуре у Влади Р. Хрватске, Божидаром Калметом, о најбољем рјешењу за гранични прелаз код Градишке, одустало се од старомодне идеје да се на Сави прави нови мост.


Ни вамо, ни тамо

У протеклих шест година имао сам част да моје име повезују са јединим ћириличним порталом западно од Дрине.