Прописно издеветани

Фронтал.СРБ данас навршава пуних девет година и закорачује у деценијски јубилеј. У, вјероватно, никад горим условима за слободу говора.

Некад су осмаци ишли у средњу

О ЈОШ ЈЕДНОЈ ГОДИШЊИЦИ, РУБРИКА „НЕКАТЕГОРИЗОВАНО“ ЈЕ ПОСВЕЋЕНА СВИМ САРАДНИЦИМА ФРОНТАЛ.СРБ КОЈИ СУ ЗАБОРАВИЛИ ДА ОКАЧЕ КАТЕГОРИЈУ.


Фронтал и број вјечности

Данас се навршава осам година од како је на свјетској мрежи доступан једини ћирилични портал западно од Дрине.РЕТРО (само замијените имена): Скела умјесто моста код Градишке

Након састанка министра за саобраћај и везe у Влади РС, Недељка Чубриловића са министром мора, промета и инфраструктуре у Влади Р. Хрватске, Божидаром Калметом, о најбољем рјешењу за гранични прелаз код Градишке, одустало се од старомодне идеје да се на Сави прави нови мост.


Ни вамо, ни тамо

У протеклих шест година имао сам част да моје име повезују са јединим ћириличним порталом западно од Дрине.Рођенданска ријеч уредника

Данијел Симић је одлучио да на свако представљање истог као уредника Фронталa, каже: нисам то ја, већ Марко Шикуљак. Иако је напокон добио титулу која није политички аналитичар.


Фронтал – то су људи

Данас се навршава три године од кад је Фронтал пуштен у етер, а јасна је једна ствар.