Фронтал набавио сензор за мјерење тјелесне тежине

Овим информишемо јавност да је наша редакција набавила уређај за мјерење тјелесне тежине у нашем граду.

понедељак, 9 децембра, 2019 / 10:07

Сензор континуирано мјери тјелесну тежину грађана, а подаци су доступни у реалном времену, без икаквих посредника, простим погледом на дигитални дисплеј.

Уређај је препоручен од стране домаћих и међународних стручњака, а резултати анонимних очитавања су бесплатно доступни свима који желе да воде рачуна о свом здрављу.

Уређај посједује врхунски сензор, који мјери вриједности од 1 грама, до 150 килограма, гдје различити бројеви указују на ниво гојазности – 1 грам је премало, 150 килограма је превише. Типа нисте нормални.

Примјерена тјелесна тежина је зависна од ваше висине и конституције, али, по препорукама међународних произвођача свега и свачега што вам не треба, изнад 70 кг је непријатно, око 150 је забрињавајуће, 250 је још горе, а све преко тога захтијева предузимање одређених мјера.

Јако битно, причамо о Америци

Примјера ради, када је у Америци гојазност преко 150, предузимају се мјере. Конобар ће вам по протоколу прописаном од менаџмента понудити на крају наруџбе да ваша порција буде највеће величине (тзв. "суперсајз"), а коштаће вас по пропорционално нижој цијени од нормалне порције.

Затим, препоручује се замјена масти шећерима у свим могућим производима и паковањима. Производи се храна са уклоњеним садржајима масти, чак и у јогуртима и прженој сланини, како би се постигла модерност и урбаност када се вашим пријатељима или укућанима похвалите да држите дијету и једете "лајт".

Међународни експерстски тимови састављени од антрополога, дијететичара и социолога; донијели су неопозиве научне закључке по којима се за гојазност међу српским народом као одлучујући штетни фактор узима обичај тзв. "славе", те се препоручује њено хитно и неодложно уклањање из националног идентитета, како би се очувало здравље нације.

У САД би, такође, овакав резултат на ваги какав смо ми добили при тестном мјерењу, био схваћен као позив у помоћ. Ако не зло и наопако. Поготово у одбрану од за нерад преплаћених страних агената, који лупетају шта им се надигне, при том стварајући од тога јавно мнење.

И још као све је то нешто шаљиво?