Харадинај од стоодстотних такси прави сада бизниз на сјеверу Косова и Метохије

Влада НАТО-нарко државуљка које се представља као Косово* најавила је отварање продајних мјеста на сјеверу јужне српске покрајине „ради заштите грађана“, а у сарадњи са „косовским предузећима“.


Вишковић потврдио да ЕРС купује концесије од Рашида Сердарова

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић потврдио је данас информацију портала да Електропривреда РС разматра преузимање концесија од компаније „Комсар Енерџи“, у власништву руског олигарха Рашида Сердарова.

Фау ве тврди: Дизелгејт нас коштао 30 милијарди

Рачун за скандал са дизел моторима, ѕбог наштимованог софтвера који показује мање загађење од стварног, како би се мотори уклопили у Еуро 4 стандарде постаје све дужи. Цијена скандала са дизел моторима, коју ће морати да плати концерн „Фолксваген“, достигла је цифру од 30 милијарди евра.


Влада раскинула са Батагоном, Дукић се нуди за Бирач

Компанија Боксит, на чијој сировинској бази је прије 40 година изграђена Фабрика за прераду боксита „Бирач“ у Зворнику, изразила је спремност да са пословним партнерима откупи дуговања у износу од 43 милиона КМ, које „Бирач“ има према државним институцијама.Харадинај од стоодстотних такси прави сада бизниз на сјеверу Косова и Метохије

Влада НАТО-нарко државуљка које се представља као Косово* најавила је отварање продајних мјеста на сјеверу јужне српске покрајине „ради заштите грађана“, а у сарадњи са „косовским предузећима“.Мадригал код Ђокића (довео га Тушевљак)

Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић разговарао је данас у свом кабинету са проф. др Хозеом Мануел Пагес Мадригалом, сарадником Економског института Универзитета у Источном Сарајеву на истраживачким пројектима у области енергетике.


25. сједница Вишковићеве владе: Нагласак на запошљавању

Влада Републике Српске усвојила је данас, на 25. сједници у Бањалуци, Одлуку о измјени Акционог плана запошљавања у Републици Српској за 2019. годину којом се обезбјеђују додатна средства за реализацију пројеката запошљавања у износу од 14.143.104,40 КМ.


И то израчунали: Срби просјечно троше 55 евра по дану у Црној Гори

Туриста из Србије који љетује у Црној Гори у просјеку има 35 година, љетује с породицом, на море долази аутомобилом, а смјештај резервише телефоном, показало је истраживање „гест сурвеј“ које је спровела Национална туристичка организација Црне Горе (НТО).


Петричевић са Вујичићем: Економске реформе и заједничке политике до 2021.

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић одржао је радни састанак у просторијама министарства са представницима Завода за запошљавање Републике Српске, на челу са директором Мирославом Вујичићем.


Предузеће из Србије жели производити медицинска средства у Шећерани

Представници предузећа „Нива“ из Србије у понедељак ће почети контролу бијељинске Фабрике шећера у стечају, након чега би требало да упуте званичну понуду за куповину имовине фабрике на којој планирају да покрену производњу медицинских средстава, с обзиром на то да је то њихова основна дјелатност, рекао за портал КАПИТАЛ стечајни управник „Шећеране“ Небојша Матић.