УНДП: Због короне развој човјечанства иде у минус

Локални огранак УНДП шаље саоштење осмишљено у централи на Источној Ријеци у Њујорку. Због кориштења искључиво латинице и писања појмова у оригиналној графији страних језика, Фронтал.РС га пресловљава машински.УНДП: Због короне развој човјечанства иде у минус

Локални огранак УНДП шаље саоштење осмишљено у централи на Источној Ријеци у Њујорку. Због кориштења искључиво латинице и писања појмова у оригиналној графији страних језика, Фронтал.РС га пресловљава машински.
СЗО против предсједника Мадагаскара: Тестирајте органски лијек од артемисије прије примјене

Свјетска здравствена организација савјетовала је владе углавном афричког континента, да клинички тестирају биљни напитак који је предсједник Мадагаскара Андри Раџоелина промовисао као лијек против коронавируса.


Затворила се највећа озoнска рупа

Након што се готово мјесец дана надвијала над Арктиком, коначно је затворена највећа озонска рупа икад откривена изнад Сјеверног пола, извијестили су истраживачи из европске службе за надзор атмосфере ЦАМС.


Природа се обнавља: Пронађите зелембаћа

Ових дана смо суочени са гомилом изјава како смо бјежећи или штитећи се од вируса по имену корона, пустили природу да се обнови. На слици је највећи европски гуштер.