Злочинац се враћа на мјесто злочина (1995-2023)

Војска Ефбиха, позната под лажним именом ОС БиХ, вјежбала је навођење америчких бомби као што је 1995. године чинила на позиције Војске Републике Српске, када су Сједињени Амерички Ентитети учествовали у рату на муслиманско-хрватској страни.


Хипи и Хелез: Кад ће војно неутрална БиХ примити министра одбране Русије или Кине?

Не само да МО БиХ пише искључиво латиницом уз енглески правопис, о чему смо писали више пута без икакве реакције српских представника, него проводи политику "пуноправног чланства у НАТО", против чега су све партије у Српској.

Окупационе трупе ЕУФОР не виде погоршање безбједности

ЕУФОР није уочио нити процијенио било какву промјену безбједносне ситуације у БиХ, саопштили су из ЕУФОР-а, чиме су демантовали изјаву министра одбране у Савјету министара Зукан Хелеза који је рекао је да је наредио ЕУФОР-у да своје снаге распореди у касарнама у Бијељини и Орашју.


Док Додик не прича са Марфијем, Хелез их призива да од БиХ направе Украјину

Потребно је интензивирање спонзорисаних програма америчке владе за школовања и обуке припаднике Оружаних снага БиХ, те наставак финансирања пројеката за њихово опремање, закључили су данас министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез и представници Канцеларије за одбрамбену сарадњу /ОДЦ/ при Амбасади САД у БиХ.