Спољнополитички порези и доприноси: Додик о муслиманским члановима Предсједништва БиХ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је прије расправе о буџету одржана редовна сједница Предсједништва БиХ, да је предложио четири тачке дневног реда али да су то друга два члана Предсједништва одбила чиме су допринијели ширењу институционалне агоније у БиХ и додатном краху спољне политике БиХ.


Љиљан Комшић и Вакар Азими у епизоди: Свете енглеске ријечи које се не могу писати ћирилицом

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић састао се у суботу са др Вакаром Азмијем, предсједавајућим организације коју они исписују у саопштењу "на српском језику", односно на српском писму као – "Remembering Srebrenica” из Велике Британије.


Београдски кадилук по Сарајстану: Шефиков ламент над Османовићем о злочиначкој и агресорској Србији

Пресуда Београдског вишег суда Осману Османовићу представља срамотан удар на правду, те ће оставити тешке посљедице на односе између БиХ и Србије. (Обратите пажњу да Шефик поново иступа у име БиХ, док заправо заступа ставове муслиманског дијела Ефбиха.)Промјене, макар на фотографији: Жозеп Борељ дошао немаскиран у Сарајево

Предсједавајући Предсједништва БиХ Жељко Комшић и чланови Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић и Милорад Додик примили високог представника ЕУ за иностране послове и безбједносну политику и потпредсједника Европске комисије Жозепа Бореља


Кога би, да простите, друго: Комшић примо генералицу НАТО у Сарајстану

Муслимански представник и Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић, примио је у радну посјету бригадну генералку (генерал-мајор) НАТО штаба у Сарајеву Памелу Мекгаха, која га је похвалила за колаборацију.Додик: Џаферовић крије срамну ратну прошлост, БиХ је једина земља која не користи своје резерве

"У Централној банци БиХ има 400 милиона евра, односно 800 милиона КМ више него што имамо емисију. Предложеним измјенама добили би новац са покрићем и ова иницијатива је потпуно у складу са европским прописима", истакли су у Кабинету српског члана Предсједништва БиХ, додајући да је циљ да се олакша живот грађана, развија привреда и настави градња ауто-путева који имају велики значај у привлачењу инвеститора и у Републици Српској и у ФБиХ.


Џафи и Комшо: Аутистичне жеље, честитке и поздрави поводом 1. марта

Муслимански представници у Предсједништву БиХ, Жељко (Љиљан) Комшић и Шефик Џаферовић славе сами са собом. Заправо заједно са својим комадом Ефбиха, који и након 30 година претендује да оружано напада Републику Српску. Све то раде у згради са оваквим натписом.


Џаферовић о Холокаусту и Аушвицу, ништа Јасеновац и геноцид над Србима

Порука члана Предсједништва БиХ Шефика Џаферовића поводом 27. јануара, Међународног дана сјећања на Холокауст ниједном не помиње Јасеновац или Јадовно, те да је Холокауст злочин геноцида. Садржи позив против ревизионизма, док се истовремено срамно смањује број жртава Јасеновца. Како у Хватској и Ефбиху, тако и у Српској и Србији.