Након тезге за шинтерај, Британци платили и истраживање о доживљају ОС БиХ код младих од 16 до 25 година

Након што је у присуству британског амбасадора у Сарајстану, потписано да ОС БиХ у својим капацитетима збрињавају псе луталице, сада је чувару суверенитета исти странац платио и истраживање о томе како домаћи људи виде "своју" војну силу.

Отказивање вјежбе са Србијом – Агресија ОС БиХ на Републику Српску

Сифет Поџић је хтио избјећи неутрализацију медијске хистерије која је изазивана од стране САД спонзорисаних медија у Српској, везано за "долазак америчке војске на Мањачу". Сада би, реципроцитетно, Ефбиховци били принуђени да гледају долазак двоглавих орлова на своје природно гњездилиште.


Квики: Окупационе снаге ЕУФОР-а се играју рата у вјежби да "помогну властима БиХ"

Пресловљавамо искључиво латинично саопштење: Оружане снаге Босне и Херцеговине од 25. рујна до 2. листопада 2021. године активно судјелују у ЕУФОР-овој годишњој вјежби "Qуицк Респонсе 2021/Брзи одговор 2021" те је могуће да ће у том периоду покрети ОС БиХ на терену бити нешто видљивији грађанима.


Мањача: До 2023. очекују учешће јединица ОС БиХ под НАТО командом

Припадници Батаљонске групе лаке пјешадије (ИНФ-Л-БНГ) Оружаних снага Босне и Херцеговине, 9. септембра 2021. године на војном полигону "Мањача” окончали су четверодневну вјежбу у циљу извођења НАТО СЕЛ-2 оцјењивања.Хајка је почела: Поџић тврди да је Додик крив што ОС БиХ не гасе пожаре

Министар одбране БиХ Сифет Поџић послао је видео линк (најављен само латиницом, о спремности хеликоптера ОС БиХ, које имају искусне посаде и спремне хеликоптере за гашења
пожара, али да је за то криво "негласање Милорада Додика у Предсједништву".Село гори: У сред сезоне пожара ради само један хеликоптер, али Сенад Машовић иде на војни сајам у Истанбул

Делегација Министарства одбране и Оружаних снага БиХ, коју предводи начелник Заједничког
штаба Оружаних снага БиХ генералпуковник Сенад Машовић, од 17. до 20. аугуста 2021.
године, присуствује Међународном сајму одбрамбене индустрије "ИДЕФ 2021" у Истанбулу.


Како вам се чини наслов: Сифет Поџић у војарни Војвода Степа Степановић у гостима код бригадира Емира Клике?

Министар одбране Босне и Херцеговине Сифет Поџић са сарадницима боравио је 27. јула 2021. године у радној посјети 3. пјешадијском батаљону 5. пјешадијске бригаде Оружаних снага БиХ у касарни "Војвода Степа Степановић" у Бијељини. (Министарство обране БиХ шаље саопћења само на латиници)


Уједињени Ентитети Америке донирали аутомобиле хамви које избацују из употребе у својој војсци

Још 2015. године компанија Ошкош је направила замјену за хамви (познатији као хамер у цивилној употреби). Возило које више личи на камион него на теренски аутомобил, замијениће дотрајале и на минско-експлозивна средства осјетљиве хамере.