Спрдња од војске и државе: Славен Галић и Сенад Машовић учествују у "Одбрани Украјине"?!

Да ли ово може бити званично саопштење из министарства одбране војно неутралне земље? Ово доказује да је Дејтонска БиХ, у војном смислу, окупирана земља. Под потпуном контролом од стране НАТО, а прије свега САД. Заправо, ОС БиХ имају команду у Вашингтону, јер Жељка Цвијановић није издала наређење за "одбрану Украјине".

среда, март 15, 2023 / 12:09

Замјеник министра обране Босне и Херцеговине за политику и планове Славен Галић и начелник Заједничког стожера Оружаних снага БиХ генерал-пуковник Сенад Машовић судјеловали су на састанку Контакт скупине за обрану Украјине, која је у он-лине режиму одржана у сриједу 14. ожујка 2023. године.

На састанцима Контакт скупине за обрану Украјине (УДЦГ) највиши представници Министарства обране БиХ и Оружаних снага БиХ судјелују на позив министра обране Сједињених Америчких Држава Ллоyда Аустина и начелника Здруженог стожера Оружаних снага САД генерала Марка Миллеyа.

И овај пут теме састанка биле су актуалности везане за оружани сукоб у Украјини, као и донације за помоћ у обрани Украјине.



Оставите одговор