Гогановић: Увођење војног рока у БиХ неозбиљна прича

"Реформа одбране, која је проведена тада уз посредовање међународне заједнице и НАТО Штаба у БиХ, предвидјела је професионалну војску и укидање војног рока. Не разумијем како било коме такве идеје могу уопште падати на памет. Истраживања појединих невладиних организација на ту тему која том питању прилазе селективно, не бих коментарисао", рекао је Гогановић.Злочинац се враћа на мјесто злочина (1995-2023)

Војска Ефбиха, позната под лажним именом ОС БиХ, вјежбала је навођење америчких бомби као што је 1995. године чинила на позиције Војске Републике Српске, када су Сједињени Амерички Ентитети учествовали у рату на муслиманско-хрватској страни.


Хипи и Хелез: Кад ће војно неутрална БиХ примити министра одбране Русије или Кине?

Не само да МО БиХ пише искључиво латиницом уз енглески правопис, о чему смо писали више пута без икакве реакције српских представника, него проводи политику "пуноправног чланства у НАТО", против чега су све партије у Српској.Док Додик не прича са Марфијем, Хелез их призива да од БиХ направе Украјину

Потребно је интензивирање спонзорисаних програма америчке владе за школовања и обуке припаднике Оружаних снага БиХ, те наставак финансирања пројеката за њихово опремање, закључили су данас министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез и представници Канцеларије за одбрамбену сарадњу /ОДЦ/ при Амбасади САД у БиХ.


Спрдња од војске и државе: Славен Галић и Сенад Машовић учествују у "Одбрани Украјине"?!

Да ли ово може бити званично саопштење из министарства одбране војно неутралне земље? Ово доказује да је Дејтонска БиХ, у војном смислу, окупирана земља. Под потпуном контролом од стране НАТО, а прије свега САД. Заправо, ОС БиХ имају команду у Вашингтону, јер Жељка Цвијановић није издала наређење за "одбрану Украјине".НАТО-неутралност: Кад је посљедњи пут Сенад Машовић посјетио Русију?

Министарство одбране БиХ, не само да шаље саопштења само на латиници и пише енглеска имена њиховом графијом, кршећи Устав БиХ и наметнуте одредбе о конститутивности од стране Карлоса Вестендорпа, него и ентитет Мериленд назива "савезном државом", те се муслимани из руководства срећу само са представницима земаља НАТО, док је БиХ је званично војно неутрална земља.


Рамазан у строју

Реису-л-улема ИЗ у БиХ Хусеин еф. Кавазовић одржао је 31. марта 2022. године у Дому ОС БиХ у Сарајеву предрамазанско предавање за припаднике Министарства одбране и Оружаних снага БиХ.


Министарству одбране БиХ, које саопштења шаље само латиницом, није јасно што МУП РС прави спискове њихових запослених

Министарство одбране Босне и Херцеговине располаже подацима да је МУП Републике Српске у протеклом периоду телефонски контактирао припаднике Оружаних снага БиХ који живе на територији РС и тражио од истих одређене податке, уз образложење да су у поступку израде службених евиденција.