Како су нестали радикали

Прикључивање Српске радикалне странке Републике Српске Партији демократског прогреса, данас није посебно значајна политичка вијест.


За политичке сладокусце: Поплашен се враћа у политику са јединственим напредњацима и Благојевићевом радикалима

На политичкој сцени Републике Српске дјеловаће нова коалиција коју чини Јединствена напредна странка и Српска радикална странка Др Војислав Шешељ, а политичко дјеловање обновио је и бивши предсједник Републике Српске Никола Поплашен, поручено је данас у Бањој Луци на конференцији за новинаре ове коалиције.

Иванић добио подршку Благојевића и Поплашена

Предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић изјавио је данас да је као кандидат Савеза за промјене за српског члана Предсједништва БиХ добио подршку Српске радикалне странке „Др Војислав Шешељ“ и нестраначке личности бившег предсједника Републике Српске Николе Поплашена.


Никола Поплашен: 1. март и све послије тога је одредила Америка

Бивши предсједник Републике Српске Никола Поплашен изјавио је да је референдум о независности БиХ, који је одржан 1. марта 1992. године, био нелегалан и да је ток догађаја који су услиједили био онакав како је одредио нови свјетски поредак.Бивши предсједници: Регулишите нам статус

Бивши предсједници РС, након обављања највише функције у РС, немају ријешен статус и то хитно треба промијенити због заштите дигнитета РС, истичу сви бивши предсједници.