Ванредни приједлог: Пријавити Милорада Додика за изазивање панике?

Седам дана након што је проглашено ванредно стање, предсједник СНСД и члан предсједништва БиХ Милорад Додик, још се једном наругао уставу и законима Републике Српске. Самоиницијативно „поништавајући“ одлуке које су донесене у ванредном стању.

Портал БНТВ постао БН92?

На порталу БН Телевизије се појавио, па онда нестао чланак са формулацијом да се транспортери спремају за обиљежавање „неуставног дана РС“.


Селендраши и граџанистанци, је ли доста било?

Пошто је предизборни политички раскол нанио видљиву штету међуљудским односима, свађајући и аполитичне, може ли уз десети сазив НСРС једна музичка за моју душу: И тебе сам сит кампањо?МУП РС демантује Журнал, али најприје јер је текст пренио портал БН ТВ

Mинистарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе из текста који је објавио портал „Журнал.инфо“, а преузео портал БН телевизије, под називом „ЧУВАР РЕДА У РС: Лукач незаконито пробио буџет за више од 600.000 КМ!“.


Да кажем и ја нешто, за дневник

Упућен ми је позив да у студију РТРС постављам питања предсједнику, што сам одбио без жеље да правим од тога догађај. Но, како се свеједно направио, а Фронтал поменут под „разним разлозима“, јавности ради неопходна је допуна.Случај Радинковић: МУП опет демантује Мектића

Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује изјаву министра безбједности БиХ Драгана Мектића која је емитована у дневнику „РТВ БН“, а која се односи на расписивање потјернице за лице Ненад Радинковић.


Нови демант МУП РС на извјештавање БН ТВ

Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе из прилогу Радио-телевизије БН, од дана 16.05.2018. године, да су акције усмјерене на сузбијање злоупотреба опојних дрога учестале у посљедње вријеме, након притиска јавности и окупљања грађана и чланова групе „Правда за Давида“ на Тргу Крајине.