Ванредни приједлог: Пријавити Милорада Додика за изазивање панике?

Седам дана након што је проглашено ванредно стање, предсједник СНСД и члан предсједништва БиХ Милорад Додик, још се једном наругао уставу и законима Републике Српске. Самоиницијативно „поништавајући“ одлуке које су донесене у ванредном стању.


Портал БНТВ постао БН92?

На порталу БН Телевизије се појавио, па онда нестао чланак са формулацијом да се транспортери спремају за обиљежавање „неуставног дана РС“.


Селендраши и граџанистанци, је ли доста било?

Пошто је предизборни политички раскол нанио видљиву штету међуљудским односима, свађајући и аполитичне, може ли уз десети сазив НСРС једна музичка за моју душу: И тебе сам сит кампањо?


МУП РС демантује Журнал, али најприје јер је текст пренио портал БН ТВ

Mинистарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе из текста који је објавио портал „Журнал.инфо“, а преузео портал БН телевизије, под називом „ЧУВАР РЕДА У РС: Лукач незаконито пробио буџет за више од 600.000 КМ!“.Да кажем и ја нешто, за дневник

Упућен ми је позив да у студију РТРС постављам питања предсједнику, што сам одбио без жеље да правим од тога догађај. Но, како се свеједно направио, а Фронтал поменут под „разним разлозима“, јавности ради неопходна је допуна.


Случај Радинковић: МУП опет демантује Мектића

Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује изјаву министра безбједности БиХ Драгана Мектића која је емитована у дневнику „РТВ БН“, а која се односи на расписивање потјернице за лице Ненад Радинковић.Нови демант МУП РС на извјештавање БН ТВ

Министарство унутрашњих послова Републике Српске демантује наводе из прилогу Радио-телевизије БН, од дана 16.05.2018. године, да су акције усмјерене на сузбијање злоупотреба опојних дрога учестале у посљедње вријеме, након притиска јавности и окупљања грађана и чланова групе „Правда за Давида“ на Тргу Крајине.


Министарство пољопривреде демантује БН телевизију

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске демантује наводе из јучерашњег прилога БН телевизије како „Влада има лоше намјере приликом давања пољопривредног земљишта у закуп на подручју Семберије“, те како „Влада на тај начин тјера привреднике са ових простора“.