Додик каже да се он не бави страначким скуповима опозиције, а да они изјављују шта им каже Владо Тришић

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је да се СНСД никада није бавио страначким радом опозиције и да зато опозиционе странке не треба да брину за СНСД.

недеља, 22 августа, 2021 / 20:12

Додик је, поводом реаговања опозиције на јучерашњи скуп СНСД-а на Козари, изјавио да се СНСД никад није бавио, анализирао и причао о страначким скуповима СДС-а, ПДП-а или било које опозиционе странке јер је то унутрашња ствар њихове организације.

"Није ми јасно зашто се опозиција данас бави страначким окупљањем СНСД-а, ако је то, како кажу, пропало? Зашто се цијели дан баве нечим што, према њима, није вриједно пажње? То је наша страначка прича", рекао је Додик.

Он је истакао да СНСД остаје на истом задатку у вези са јединством за Републику Српску.

"Ја се не бавим вашим страначким радом, зато ни ви не брините за СНСД", поручио је Додик.

Додик је да навео да су /власник БН телевизије/ Владимир Тришић и БН Телевизија опозицији одредили шта морају данас рећи, онако "објективно", како то само БН ТВ зна.

Он је опозицији поручио да им није лако и да их, у том случају, разумије и жали.

"Господо, вас пет не може окупити трећину људи који су синоћ били присутни на Козари. И то је чињеница која боли и вас, и БН ТВ. Наставите у том духу бављења са мном, док реално ништа не радите! Само причате исту причу", рекао је Додик за РТРС.

Он је захвалио члановима и симпатизерима СНСД-а, којих је синоћ на Козари било између 15.000 и 20.000.

"Хвала вам на подршци, енергији и вјери!", закључио је Додик.

СНСД одржао је јуче на Мраковици скуп под слоганом "Живјеће Српска", који је окупио више од 15.000 чланова те странке из свих крајева Српске.Оставите одговор