Пулс је утихнуо: Преминула Сузана Рађен Тодорић

Дугогодишња уредница БН ТВ Сузана Рађен Тодорић преминула је данас у 13часова и 45 минута, након краће болести, у болници у Бијељини. Фронтал.РС користи прилику да изјави саучешће породици, пријатељима и поштоваоцима.

петак, 1 јула, 2022 / 15:20

Сузана Рађен Тодорић рођена је 16. децембра 1962. године у Сарајеву, али је већи дио живота провела у Јајцу.

Завршила је Факултет политичких наука у Сарајеву, а прве новинарске кораке направила је у Радио Јајцу, а ратни вихор ју је довео у Бањалуку гдје је радила у РТРС-у све до 1997. године.

Врхунац у новинарској каријери направила је у БН телевизији, гдје је била уредник Информативног програма, а уређивала је и водила више емисија међу којима је и култни "Пулс" и политички магазин "Црно на бијело".

Била је дописник многих регионалних медија и добитник је бројних признања и одликовања.

Сузана Рађен Тодорић је била и један од бољих познавалаца политичких прилика не само у Републици Српској, него и у региону, а у својим емисијама угостила је бројне личности из јавног политичког живота. Била је и саговорник Фронтал.РС.

Највећа признања и задовољство у животу осим њене Мије, били су обични људи, који су је препознавали свуда гдје се појвљивала. То јој је, како је знала да каже, сатисфакција да ради још боље и да заступа интересе малих обичних људи, који су јој вјеровали.

Сузана Рађен Тодорић је отишла а иза себе је оставила мајку, мужа и кћерку, али и празнину у срцима свих оних који су је познавали.

Датум и вријеме сахране биће накнадно саопштени.Оставите одговор