Пулс је утихнуо: Преминула Сузана Рађен Тодорић

Дугогодишња уредница БН ТВ Сузана Рађен Тодорић преминула је данас у 13часова и 45 минута, након краће болести, у болници у Бијељини. Фронтал.РС користи прилику да изјави саучешће породици, пријатељима и поштоваоцима.


Тришић: Тужићу Срну

Поводом писања новинске агенције Репубике Српске (СРНА), огласио се директор РТВ БН, чије реаговање преносимо у цјелости.

Додиков кабинет: БН дезинформише

Кабинет предсједника Републике Српске демантовао је извјештај БН Телевизије са конференције за новинаре предсједника Милорада Додика, одржане у петак, 28. децембра, нагласивши да су јавна гласила дужна да истинито и објективно обавјештавају јавност.


РиТЕ Угљевик: БН телевизија дошла ненајављено

Компанија Рудник и термоелектрана "Угљевик" /РиТЕ/ саопштила је данас да је екипа БН телевизије 20. јануара ненајављено и не тражећи одобрење за снимање, што је била обавезна да учини, ушла у круг предузећа, при чему је настао неспоразум новинарске екипе и радника обезбјеђења.


Фронтал.РС није добио паре од Владе.РС

Што се Фронтал.РС тиче, од сарадње са политичарима из власти и опозиције, код нас вас Бранислав Бореновић може одвести на ручак. Но, овдје није тема наша наградна игра за најподеснију српску ријеч за "непотизам", већ средства која је Влада РС дала медијима.