Азбукоубистбено за најмлађе: Дјечији маскембал у Приједору латиницом

У организацији Града Приједора и Туристичке организације града Приједора, а у оквиру "Приједорског љета културе", дана 02.06.2022. године са почетком од 18.00 часова организоваће се дјечији маскенбал "Свијет дјечије маште" на локацији "Љетна башта" у Старом граду.

петак, јул 1, 2022 / 14:51

Учесници маскенбала су ученици основних школа са подручја града Приједора и Оштре Луке. У оквиру дјечијег маскенбала планиран је дефиле ученика кроз шеталиште. Након дефилеа кроз центар града у Љетној башти ће се одржати програм маскенбала и такмичење. Свака пријављена школа ће се на маскенбалу представити својим маскама и наступом на тему: екологија, природа, флора, фауна, Приједор и туризам.

Стручни жири за одабир најбољих маски ће одабрати најбоље групе у различитим категоријама којима ће Туристичка организација града Приједора обезбједити пригодне награде.

У програму отварања дјечијег маскенбала учешће ће узети малишани дјечијег вртића "Радост" и "Мики и Мини" из Приједора, удружење "Голуб", клаун Фазонко са другарима и велике лутке удружења "Жене у умјетности".Оставите одговор