Уједињена Српска представила кандидате у Станарима

У препуној сали "Центра за културу” општине Станари вечерас је одржана трибина Уједињене Српске, на којој су представљени кандидати, програм и платформа Уједињене Српске.

понедељак, 5 септембра, 2022 / 21:21

Поред кандидата, на трибини су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, потпредсједница Уједињене Српске, др Наталија Тривић, начелник општине Станари, Радојица Ћелић, те чланови и сипматизери Уједињене Српске.

"Предизборна трибина је била препуна, а Уједињена Српска и њени кандидати ће водити фер и чисту кампању, и сигуран сам да ће Уједињена Српска имати једног представника у Народној Скупштини републике Српске из Изборне јединице 5. Народ и зна и види да предано радимо у општини Станари, многе пројекте смо завршили, ускоро почињемо и нове пројекте који ће довести до нових запошљавања. Уједињена Српска води рачуна о свим сегментима општине Станари" изјавио је том приликом Радојица Ћелић, начелник општине Станари.

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић новинарима је том приликом изјавио да је поносан на постигнуте резултате у Станарима. "Станари живе своје најбоље године од како је Радојица Ћелић постао начелник, и од једне од најзадуженијих општина, Станари више немају дуговања, од општине која није имала никакве инфраструктурне пројекте имамо општину која је започела, у сарадњи са Републиком Србијом нови Дом здравља, завршава пословну зону, ради на новом водоводу и на новим путевима. Посебно смо поносни што су Станари привукли стране инвестиције, те имамо њемачке фабрике које извозе готове производе широм свијета. Оно што је уједињена српска направила у Станарима, жели да направи и у читавој Републици Српској, јер поред политичких дјеловања, Српску морамо одржати и економски, отварањем нових радних мјеста, враћањем дугова умјесто задуживањем и довођењем нових инвестиција. Станари су примјер како требају општине да изгледају, јер уједињена Српска има тај квалитет да доведе стране инвестиције из земаља с којима имамо политичке несугласице" изјавио је том приликом Стевандић.

Уједињена Српска је у склопу своје предизборне кампање на свим својим мрежама и у медијима објавила промотивни спот "Изградили смо фабрике" који говори о успијесима Уједињене Српске општини Станари уз поруку да Уједињена Српска има људе који су спреми да исто ураде у свим општинама Републике Српске.