Стевандић не преговара о имовини Српске

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни да ОХР покушава да се бави маркетиншким активностима и формирањем радне групе, која се бави питањем имовине у БиХ, створи одређену врсту алибија за раније и будуће потезе нелегалног високог преставника.


Стевандић о Милановићу: Храброст људи који се ничега не стиде

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је да је злочин који је прије 31 године почињен над српским цивилима у Сијековцу код Брода показатељ колика је цијена стварања Републике Српске, али и залог за њено очување, те указао да су у овом насељу на кућном прагу страдали невини и ненаоружани цивили.

УС Бијељина: Градоначелник има пара за манекене и креаторе из Ефбиха, а нема за плате у ГУ

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини Милан Трнинић изјавио је данас да је градоначелник Љубиша Петровић жртвовао раднике Градске управе како би народним парама покушао да купи подршку грађана уочи предстојећег референдума о опозиву.


УС: Подршка Вучићу, расписивање унутарстраначких избора и анализа пословања јавних предузећа

Данас је одржана сједница Предсједништва Уједињене Српске на којој је донијета одлука о одржавању Главног одбора странке и расписивању унутарстраначких избора, те направљен план за јачање странке у наредном периоду.


Стевандић и Ђокић са кинеским амбасадором

Амбасодор Народне Републике Кине, Њ.Е. Ји Пинг се у Бањалуци данас састао предсједником Уједињене Српске др Ненад Стевандићем и са предсједником Социјалистичке Партије Петром Ђокићем.Стевандић за одржавање постојеће коалиције на нивоу државне заједнице БиХ

"Задње четири године, када је и на нивоу БиХ и на нивоу Републике српске била иста политичка опција, имали смо најмање преноса надлежности имали смо преко двотрећинске већине у скупштини заустављање насртаја на Републику Српску, и јединствена власт на оба нивоа значила је потврђивање суверенитета." изјавио је предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, гостујући на РТРС.


Стевандић тражи од Жељане Зовко ускраћивање подршке Шмиту

Кристијан Шмит, којег Савјет Безбједности УН и Република Српска не признају за Високог представника у БиХ позван је да се обрати пред Обором за вањске послове ЕУ и да тамо образложи одлуке које је донио, а које се тичу измјена Изборног закона БиХ. Тим поводом, предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, писмено се обратио госпођи Жељани Зовко, потпредсједници Одбора.За крај кампање, Стевандић апеловао на бираче да избори прођу достојанствено и без сукоба

Уједињена Српска је у Добоју одржала завршну побједничку трибину, на ком су грађанима Добоја представљени кандидати за оба нивоа власти", стоји у саопштењу ове странке, које преносимо у цјелости.


Уједињена Српска у Приједору: Очекујемо један сигуран мандат

У завршној, побједничкој, трибини Уједињене Српске у Приједору, у препуној сали позоришта, престављена је платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти. Трибининсу поред кандидата присуствовали чланови, симпатизери, пријатељи и гости Уједињене Српске, каже се у саопштењу ове странке.


Завршна трибина Уједињене Српске у Бањој Луци

Завршна, побједничка трибина Укедињене Српске на којој су представљени сви носиоци листа Уједињене Српске, као и кандидати за она нивоа власти до последњег мјеста је испунила спортску дворану Обилићево.