Валентина Кецман: Најзначајнији ресурс Српске су људи

Слоганом „Листа која блиста“ и билбордом на којем су све кандидаткиње ове странке за Народну скупштину из Изборне јединице 3, Уједињена Српска је свакако привукла пажњу. Валентина је нешто детаљније o себи, листи и њеном програму, образложила у интервјуу који слиједи.


УС у Приједору: У Сарајеву требају људи који у Српску убацују новац, а не блокаде

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је у недјељу у Приједору да се залаже да у заједничке органе у Сарајево дођу људи који ће сарађивати са Републиком Српском и њеним руководством.Стевандић у Требињу: Бирамо између подаништва и самосталности

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је у сриједу у Требињу да ће избором Милорада Додика за српског члана Предсједништва, Бањалука и Сарајево сарађивати сваки дан што ће омогућити економски развој и политичку стабилност.Уједињена Српска на Паприковцу уз Јахаче магле

У понедјељак, 24.09.2108. године, у бањалучкој Мјесној заједници Паприковац одржана је трибина Уједињене Српске на којој су се бројним грађанима, члановима и симпатизерима партије представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици три, након чега је одржан концерт бенда „Јахачи магле“.


УС одржала трибине у Зворнику и Сребреници

У недјељу, 23.09.2108. године, Уједињена Српска одржала је трибине у Сребреници и Зворнику којима је присуствовао велики број грађана са жељом да пруже подршку програму и политици националног уједињења, економског развоја и останка младих.


Стевандић: Не треба допустити да се раздор из Српске, пренесе у Србију

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић поручио је данас да се Српска може очувати само јединством и подршком њеним институцијама и људима који их воде, те да се не смије дозволити да „било ко, ко је већ затровао односе у Српској, то тровање и раздор пренесе и у Србију“.