УС: Подршка Вучићу, расписивање унутарстраначких избора и анализа пословања јавних предузећа

Данас је одржана сједница Предсједништва Уједињене Српске на којој је донијета одлука о одржавању Главног одбора странке и расписивању унутарстраначких избора, те направљен план за јачање странке у наредном периоду.


Стевандић и Ђокић са кинеским амбасадором

Амбасодор Народне Републике Кине, Њ.Е. Ји Пинг се у Бањалуци данас састао предсједником Уједињене Српске др Ненад Стевандићем и са предсједником Социјалистичке Партије Петром Ђокићем.

Стевандић за одржавање постојеће коалиције на нивоу државне заједнице БиХ

"Задње четири године, када је и на нивоу БиХ и на нивоу Републике српске била иста политичка опција, имали смо најмање преноса надлежности имали смо преко двотрећинске већине у скупштини заустављање насртаја на Републику Српску, и јединствена власт на оба нивоа значила је потврђивање суверенитета." изјавио је предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, гостујући на РТРС.


Стевандић тражи од Жељане Зовко ускраћивање подршке Шмиту

Кристијан Шмит, којег Савјет Безбједности УН и Република Српска не признају за Високог представника у БиХ позван је да се обрати пред Обором за вањске послове ЕУ и да тамо образложи одлуке које је донио, а које се тичу измјена Изборног закона БиХ. Тим поводом, предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, писмено се обратио госпођи Жељани Зовко, потпредсједници Одбора.


За крај кампање, Стевандић апеловао на бираче да избори прођу достојанствено и без сукоба

Уједињена Српска је у Добоју одржала завршну побједничку трибину, на ком су грађанима Добоја представљени кандидати за оба нивоа власти", стоји у саопштењу ове странке, које преносимо у цјелости.Уједињена Српска у Приједору: Очекујемо један сигуран мандат

У завршној, побједничкој, трибини Уједињене Српске у Приједору, у препуној сали позоришта, престављена је платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти. Трибининсу поред кандидата присуствовали чланови, симпатизери, пријатељи и гости Уједињене Српске, каже се у саопштењу ове странке.


Завршна трибина Уједињене Српске у Бањој Луци

Завршна, побједничка трибина Укедињене Српске на којој су представљени сви носиоци листа Уједињене Српске, као и кандидати за она нивоа власти до последњег мјеста је испунила спортску дворану Обилићево.Стевандић: Од самих Избора, битнији и опаснији су наредна два дана након њих

Говорећи за медије у Србији, предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић је рекао да је изборни резултат у БиХ предмет великог интересовања и да је због тога сам утицај на исход тог резултата велик, поготово од стране дјела међународне заједнице, и да је БиХ постала својеврсни центар гео-политичког лобирања.


Уједињена Српска одржала велики скуп у Шековићима, гдје држи власт

Сала Дома Културе у Шековићима пуцала је по шавовима трудећи се да задржи све оне који су дошли да присуствују јавној трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.