Уједињена Српска у Приједору: Очекујемо један сигуран мандат

У завршној, побједничкој, трибини Уједињене Српске у Приједору, у препуној сали позоришта, престављена је платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти. Трибининсу поред кандидата присуствовали чланови, симпатизери, пријатељи и гости Уједињене Српске, каже се у саопштењу ове странке.

среда, 28 септембра, 2022 / 20:46

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 1, Ненад Мејакић изјавио је да је данас Приједор плав, да су грађани препознали програм Уједињене Српске и да Уједињена Српска у овој Изборној јединици очекује један сигуран мандат.

Изборна јединица 1 за Парламент БиХ такође очекује један сигуран мандат, рекао је носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ испред Изборне јединице 1, Милан Петковић. "Сама посјећеност трибина и подршка грађана говори да је ово побједничка кампања Уједињене Српске. 

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић рекао је том приликом да трибине Уједињене Српске нису никад имале ни једну празну столицу. "Активност на свим мјестима је таква да се нико не може поредити са Уједињеном Српском" изјавио је том приликом Стевандић.