УС: Подршка Вучићу, расписивање унутарстраначких избора и анализа пословања јавних предузећа

Данас је одржана сједница Предсједништва Уједињене Српске на којој је донијета одлука о одржавању Главног одбора странке и расписивању унутарстраначких избора, те направљен план за јачање странке у наредном периоду.

среда, 25 јануара, 2023 / 18:09

На сједници је пружена подршка политици мира коју предводи предсјендик Републике Србије, Александар Вучић, која није добила никакву валоризацију на Западу, већ је награђена само уцјенама које вријеђају здрав разум. Насупрот томе, отворено ратна политика Аљбина Куртија, која пријети да дестабилише регион, стално добија награде међународне заједнице.

Никакве или млаке осуде угрожавања живота Срба и најновијег покушаја убиства на Косову и Метохији, сигнал су да се ватре сукоба спонзоришу са Запада и да се Србија стално провоцира и тјера на осудну одбрану живота својих грађана и властитог достојанства.

Предсједништво Уједињене Српске подржава напоре Александра Вучића и државних институција на очувању мира и заштити народа али и статуса косова по резолуцији УН 1244.

На сједници је донесен закључак да је потребна детаљна анализира пословања предузећа и њихових биланса, те да то треба да буде основно мјерило за оцјену њиховог рада.