Зоран Ћирјаковић: Халуцинације о нормалности – Мистерије грађанистичког оргазма

Треба нам нормалност у политичком животу"; "За нормалан живот. За Србију против насиља." "Да вратимо нормалност и одговорност"; "Да нормалност победи! Доста је било овог лудила!"; "За нормалност и слободу!"; "Нормалност се изгубила. Огуглали смо"; "Заслужујемо да живимо нормално. Нормалан живот у Србији је могућ. 17. децембра гласамо за то – да нормалност победи", писали су током предизборних дана оптимисти из опозиције.


Боцан-Харченко: Приједлог да Вучић призна косово је кршење међународног права

Руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко рекао је да приједлог представника западних земаља предсједнику Србије Александру Вучићу да призна независност Косова и Метохије представља кршење међународног права без преседана, што је недопустиво.Дарко Ристов Ђого: Колико "Арена" ће напунити Срби са Косова?

Дилема "Гуча или Егзит" естетског је и тржишног карактера. Два паковања истог безнађа, исте самозаборавне смрти, исте илузије да је културна форма једнога узвишенија или аутентичнија од оног другог. Уосталом, познајем не мало људи који иду и на Гучу и на Егзит.


Фарса на помолу: Ухапшен Шиптар по налозима Хага

Бивши припадник терористичке ОВК Сабит Јанузи из Глоговца ухапшен је по налогу Специјалног суда у Хагу, због сумње да је ометао правду у вези са кривичним предметом који се води у Специјализованим вијећима.