21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Миличевић у позадинском приступу Александру Вучићу при говору о економији

"Опозиција ће грађанима 2022. понудити Републику Српску која ће бити у економском замаху. Добар примјер како треба радити и водити своју земљу је предсједник Србије Александар Вучић" – истакао је Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС.

Дани(ј)ел Симић: Прекрижени крст

На Јадовну свикао на свашта. Али нијесам да крст који сам донио, враћамо назад са јаме. У савременом српском језику прекрижити, не значи исто што и прекрстити.


Вучић и Изетбеговић – прво га водио на, сад га шаље по ћевапе

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да изјаве лидера СДА Бакира Изетбеговића о томе да Србија нема право на Косово и Метохију показују не само непрагматичан и нереалистичан приступ, већ и недостатак идеје за будућност.


Габит је био први: Казахстан не признаје тзв. Косово*, али шаље новог амбасадора у Београд

Предсједник Србије Александар Вучић захвалио је Казахстану на подршци територијалном интегритету и суверенитету Србије непризнавањем самопроглашеног Косова, те изразио наду да ће ту подршку наставити да заговарају у међународним организацијама.Вучић рекао Џафију да му се од данас нико неће правдати (А до сада јесте?)

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је бошњачком члану Предсједништва БиХ Шефику Џаферовића, који га је оптужио да се састанком са представницима Републике Српске мијеша у унутрашње ствари БиХ, да му се од данас нико неће правдати ни за шта.Вучић нам обећао: Познајем Шмита и неће вам бити лако – хтјеће да вас развласти, али Србија је уз вас

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да нема никакве сумње да ће долазак новог високог представника у БиХ бити много тежи да Републику Српску и поручио да Србија мора увијек да буде уз Српску.