Вучић: Људи из Требиња, моћи ће да користе Мостарски аеродром

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да је отварање директне авионске линије Београд-Мостар веома значајно и за људе из Требиња и околине, као и западне Херцеговине и да је то прилика за развој партнерских и економских односа Србије и БиХ.


Милан Благојевић: Милораде, није људски

На недавно одржаним посебним сједницама (једанаестој и дванаестој) Народне скупштине Републике Српске могли смо се наслушати свега што ће остати као љага за овај законодавни дом.

Зоран Ћирјаковић: Судбина српског национализма – између Александра Вучића и Апокалипсе

Најбоље би било да се све може свести на Вучића, који је, вероватно зато што је то био једини начин да оствари своју животну амбицију да влада Србијом, више пригрлио него прихватио незахвалан задатак – да обави менаџмент историјског пораза чији разгранати корени сежу дубоко у прошлост.


Путин, Бајден и остали; честитали Вучићу Дан Државности Србије

Предсједник Руске Федерације Владимир Путин честитао је Дан државности предсједнику Србије Александру Вучићу, уз поруку увјерења да ће ове двије земље и даље свестрано јачати руско-српско стратешко партнерство и развијати конструктивну сарадњу у различитим областима, што несумњиво одговара темељним интересима ова два братска народа.Зоран Ћирјаковић: Халуцинације о нормалности – Мистерије грађанистичког оргазма

Треба нам нормалност у политичком животу"; "За нормалан живот. За Србију против насиља." "Да вратимо нормалност и одговорност"; "Да нормалност победи! Доста је било овог лудила!"; "За нормалност и слободу!"; "Нормалност се изгубила. Огуглали смо"; "Заслужујемо да живимо нормално. Нормалан живот у Србији је могућ. 17. децембра гласамо за то – да нормалност победи", писали су током предизборних дана оптимисти из опозиције.


Боцан-Харченко: Приједлог да Вучић призна косово је кршење међународног права

Руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко рекао је да приједлог представника западних земаља предсједнику Србије Александру Вучићу да призна независност Косова и Метохије представља кршење међународног права без преседана, што је недопустиво.Вучић: Убијени Срби нису терористи, али нема оправдања ни за убијеног шиптарског полицајца

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да Срби убијени у Бањској у недјељу, 24. септембра, нису терористи, а да у потјери нису била само лица са Косова и Метохије већ и она специјелизована за борбу против Срба.


Дани(ј)ел Симић: Оштемати таблу са МЗ Поточари

Потпуно подржавам потез Бењамине Карић, уколико се утврди да је табла Барбара Са Истока задрла и у квадратни милиметар онога што је Дејтон зацементирао као муслиманску земљу. Има довољно српске земље, у држави Српској, да се тај поступак понови. Али да се најхитније уклоне и још неке табле. За почетак она у Поточарима.