Вучић се не одриче: Па ћеш видјети Београд, то ти је варош голема…

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је, поводом напада из Загреба који су услиједили након што је Тужилаштво Србије за ратне злочине подигло оптужнице против четворице пензионисаних официра Хрватске војске за злочине у "Олуји", да се Србија неће одрећи убијене дјеце на Петровачкој цести, нити Јасеновца.


Бања Лука: Што те не убије…

Занимљиве оглашивачке комбинације у главном граду Републике Српске, а ми се опредјељујемо за тумачење по Фридриху Ничеу, њемачком филозофу пољског поријекла.


Нешић против Комшића: Нису Вучић и Орбан криви за ситуацију у Ефбиху – већ ти

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић сматра злобном констатацију члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића о "јачању исламофобије у Србији и Мађарској", истичући да предсједници те двије земље Александар Вучић и Виктор Орбан нису криви за ситуацију у БиХ и Ефбиху (Федерацији БиХ).


Александар Вучић: Бриселски споразум више не постоји

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је предсједник привремених приштинских институција Аљбин Курти ријешио да нападне Србе, да је погазио Бриселски споразум и да жели да сруши мир на КиМ, нагласивши да ће Србија бити увијек уз свој народ.Врачар у Бањој Луци

Прије неког времена, у предизборној острашћености, опозиција у Србији се сасвим непотребно самоповриједила избацујући тезу по којој Александар Вучић даје држављанства Србије, да би они са пребивалиштем у Српској гласали за његову партију у градској општини Врачар.


Милан Благојевић: Прогон Руса подсјећа ме на прогон Срба – Шта је осудила Србија

Прилично у сјени Резолуције Генералне скупштине Уједињених нација од 2. марта 2022. године о "осуди агресије Русије на Украјину" прошла је вијест, тачније речено документ у виду Извјештаја о систематским нападима, убиствима и угњетавању Руса у последњих осам година у Украјини.Вучић: Нијесам имао контакте са Русима од почетка рата, не знам од чега да се дистанцирам

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да није имао ниједан контакт са руским званичницима од почетка украјинске кризе, те нагласио да не зна од чега би то Србија требала да се дистанцира и какве везе има са сукобом у Украјини.


Каже због Србије: Игор Црнадак против Русије и Сјеверне Кореје, за Европску Унију и територијалну цјеловитост Украјине

– То што Милорад Додик и Жељка Цвијановић покушавају да зауставе европску будућност Републике Српске, да нас изолују и посвађају са свима неће проћи, јер народ Републике Српске жели да буде повезан са свијетом и да постане дио ЕУ – рекао је потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак.