Дани(ј)ел Симић

Дани(ј)ел Симић: Вучић-Додиково рачунање времена

До сада смо имали соларни, лунарни или лунарно-соларни календар. Египатски, Мајански, Јулијански, Грегоријански, Миланковићев. Кинески, хришћански, јудаистички, исламски… Сад је, најпослије, наступило и Вучић-Додиково рачунање времена.

недеља, јун 9, 2024 / 11:55

Хејл-Бопова комета, није једино, велико научно откриће везано за вријеме и простор, а које се десило за мога вијека. Јуче се, на Тргу републике у Београду, који памтим са новогодишњих концерата, смијешаних са протестима против Слободана Милошевића, у, од тада, вјечном и непомирљивом цијепању политичке Србије, десила смотра народног фолклора и слет у име 08.06.2024. године и премоћи српског јединства.

То је био беочуг Српства.

Од тог тренутка, од јуче, а имали сте неземаљску срећу да се збило за вашег живота, више ништа неће бити исто.

Још од родитеља у дјетињству сте чули, како нека јашућа кожна гарнитура, влада државом на основу фразе "свијет почиње од нас". Јуче, васпостављањем прапочелног, првог Свесрпског сабора у Бијеломе Граду, то је изашло из сфере свијета идеја. Потврдиво је у објективној стварности. Можда не научним покусом, али свакако доказиво у смислу историјске чињенице.

Од 08.06.2024. се мијења биљежење у временском слиједу и настаје нова ера:

9. јануар од сада пада 15. фебруара!

Овакве промјене нијесу новост у повијести људског рода. Успјехом чувене Октобарске револуције 1917. године, установљено је ново рачунање времена у Русији. По њему, револуција се одиграла 7. и 8. новембра. Срећом исте, 1917. године. Годину нијесу мијењали, као ни име револуцији. Из неког разлога се не зове Новембарска бољшевичка револуција.

Исто тако из неког разлога, што сада заиста није битно, Свесрпски сабор у Београду је донио ову одлуку. Да ли ће се узети софтвер Миланковићевог календара или је откривено да је 08.06.2024. заправо био неопходан?

Не као нови, свесрпски дан, него нови преступни дан у научном смислу. У погрешном рачунању Земљине ротације, све ове године смо, као народ, заправо губили вријеме? Пластичан примјер је српска светојануарска расцијепљеност, између Међународне и Српске нове године?

Непознате су то, за сада, појединости. Ми их, вјероватно, не бисмо могли ни схватити.

Истина, ни не обећавају много са научне тачке гледишта. Једини логички закључак је да су Срби у новој, Вучић-Додиковој ери, овладали временском машином. Мудро политичко руководство, које гледа чак до пет-десет година унапријед, чак дакле, сасвим схватљиво не жели да 84 непријатељске земље свијета, дознају да смо овладали путовањем кроз вријеме.

Рекосмо већ, детаљи заиста нијесу битни, јер се у ово улази срцем. Не разумом. Све што истински треба да знате, а још више прихватите, већ вам је речено.

Нова 2025. година у петак – 7. фебруара

Можда ће то бити сад испрва мало необично, јер је обично у сваком календару Нова година под бројем један. Али ово није свакакав календар.

Већ је установљен 15.09. као нови српски празник, који ће се празновати заувијек умјесто Видовдана. Биће познат у историјској науци, у прелазном периоду, као Вучић-Додиков Видовдан. Послије неће бити другог дана. У визуелном смислу ће га представљати ПЦ-амблемара у ружичастом монохроматском рјешењу.

Једино овај дан, Дан српског јединства и националне заставе, неће бити помијеран. Он ће се славити као и до сада. Тек овим потезом, он заиста добија своју сврху, коју до сада нико нормалан није могао, ни уз најбољу вољу, да открије. Што је заувијек у мрачну, али временском машином Србима сада доступну прошлост, послало све оне који су сумњали у то, да имамо мудре вође. Које гледају по пар година уназад. Или бар мјесеци.

Временска машина – Застава 1509

Ново рачунање времена је генијалан потез друштвенополитичке елите у Србаља. Не само за наш народ. Ово ће омогућити мир и одрживи развој читавом човјечанству. Баш зато што је неочекиван, наоко бесмислен и потпуно без икаквог дејства на српске непријатеље. Ми добијамо све што хоћемо, али да нам то нико, заправо, уопште ни не да.

Његовим изумом се рјешава чак и то, што се нови српски календар не примјењује више ни на сјеверу Косова и Метохије. Јужно од Ибра је већ одавно у сезонском поплавном календару месопотамијског цивилизацијског нивоа. Додатно преумно и просто технички згодно, јесте и што Косовску Митровицу сада, релативним протоком времена, више ни Шиптари не пореде са Бањом Луком и "покушајима да се створи Република Српска на територији сувереног Косова".

Кад нечега нема, нпр. Заједнице српских општина, онда то не може представљати никакав проблем. Никоме.

У овом тешком тренутку за српски народ, открићем новог гледања на једну априорну категорију као што је вријеме, његове вође неће сикирати никог од партнера у свијету. Инвестиције неће бити угрожене. То се, посматрано од јуче, или већ десило; или се није ни морало десити некад у прохујалој будућности.

Послије свега, долази након

Премудри вождови васколиког Српства овим, осим рачунања времена, успијевају ријешити и прерачунавање простора. Парадокс путника кроз вријеме је у надлежности Министарства трговине и туризма, а никако саобраћаја, и припремиће се адекватно законско рјешење.

На тај начин, побједа ће бити потпуна.

Адекватним постављањем себе у временском току, већ по примјени новог календара и законских рјешења, Република Српска има своју војску, свој порез на додату вриједност, свог двоглавог орла на грбу, своју химну Боже правде и територијално је цјеловита у непостојећем Дистрикту Брчко.

Посебно није, посебно никаквом апелацијом, никаквом Уставном суду БиХ, угрожено име Република Српска. Све са Агенцијом за лијекове, Изборним законом и Законом о регистрацији страних агената.

 "Чувари Српске" суперхеројски су синдикат. Са продуженог викенда у Хрватској, гдје су и власник некретнина и пословних подухвата, долази већ сутра, да нас спаси од тога да смо геноцидни пред свијетом. Прављењем неког новог плаката, уз помоћ приједлога НИ.

Од Свесрпског сабора, јуче, па скроз до понедељка 15. јула, што је сутра; за њих више граница не постоји.Оставите одговор