Додик: Исцрпљене су све могућности заједничког живота

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик истакао је да је у БиХ поражена било каква могућност заједничког живота у постојећем политичком оквиру, јер један народ и његови политички поредставници не разумију да други у БиХ не виде ни прошлост ни садашњост ни будућност као они, не виде сусједе као они, нити разумију да право на БиХ имају сви једнако.


Бирачка играчка: Конференција за штампу која то није

Ово није први пут да нови градоначелник Бање Луке своје предизборне митинге назива конференцијама за штампу. Не само да се на њима не може поставити никакво озбиљно питање, прозивају се и сегрегирају новинари – него се и угрожава њихова безбједност.


Шаровић: Додик производи непријатеље

Поводом изјава Милорада Додика да опозициони лидери сарађују са западним обавјештајним структурама, Мирко Шаровић председник СДС, каже да када тако високо позиционирана личности каква је Милорад Додик и члан Предсједнишва БиХ из Републике Српске изјави да "до њега стижу информације, али не зна да ли је то тачно, да опозиција сарађује са обавјештајним структурама које долазе са Запада”, ту се јасно види да се ради о ужасној промоцији последњег најгорег издања политике производње непријатеља.Обала јасеновачких жртава: Вучић и Додик договорили изградњу меморијалног центра

Предсједник Србије Александар Вучић, Његова светост патријарх српски Порфирије и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик договорили су да Србија и Република Српска у Доњој Градини на мјесту некадашње усташког логора Јасеновац подигне меморијални центар, који ће бити свесрпско светилиште.


Обијени прагови господина Шмита

Састанак предсједника Србије са Кристијаном Шмитом је забијање ножа у леђа или излазна стратегија за српског члана Предсједништва БиХ? Коме није јасно да је само и фама око српског јединства довољна – не само да се неутралише Инцко, већ и да Шмит буде посљедњи високи представник?Додик о реактивацији случаја Ђуровић: БН и опозиција су дотакли људско дно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик одбацио је сваки навод о његовој умијешаности у трагичну смрт младића Николе Ђуровића, која се десила 2011. године, за коју су познати виновници и који су и осуђени.


Тигар од папира: Послије 15 година власти СНСД јавио се и Младен Босић

Сада после 15 година власти СНСД-а јасно је да је прича Милорада Додика о самосталности Републике Српске служила само за обману гласача, јер је потпуно јасно да нису ништа урадили да се то и деси, каже Младен Босић, бивши предсједник, а сада члан Предсједништва СДС.


Дани(ј)ел Симић: Колико смо близу новом рату?

Ово што се дешава на Цетињу показује како, на правди Бога, ситуација може прећи у унапријед припремљено и најављено зло. Заноктица се загноји "на здраво", прст позелени и отекне као краставац. Ко није хтио љекару, на крају му га морају одсјећи.