Стевандић – Криминализација Додика је алиби за напад на имовину и надлежности Републике Српске

Међународна заједница је у задња два мјесеца промјенила став према Републици Српској, те је напустила дијалог и одлучила да наметне неке своје ставове, и сад ради на проналаску неке "пукотине" у политичком јединству, која би те ставове прихватила, под изговором европских вриједности или захтјева НАТО пакта.

Могуће провокације у циљу угрожавања уставног положаја Српске

Поштовани грађани Републике Српске. Желим да вас обавјестим и упозорим да постоје велике могућности за изазивања инцидената путем различитих провокација које би узроковале нервозан и неприпремљен одговор из Републике Српске.


Стевандић: Српски народ треба да разумије свјетску политку, а не да је води

Ми из Републике Српске посебно пратимо актуелна дешавања у свијету и региону, свјесни посљедица које могу да се одразе на нас, уколико се самопроглашено Косово прими у НАТО, то би била јасна порука да смо ми из Републике Српске сљедећи у реду, изјавио је Ненад Стевандић гостујући на ПинкТелевизији.


Стевандић: Не можемо замјерати Ексобару што жели да имамо мања права, већ оним Србима који на то пристају

Изјава изасланика САД за Балкан Габријела Ескобара да сарађује са опозицијом ради рушења легитимно и легално изабраног представника Срба у Предсједништву БиХ Милорада Додика представља политички калуп чији је циљ да се онеспособи или смањи утицај једног народа, оцијенио је предсједавајући Српског клуба у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Ненад Стевандић.Стевандић честитао Вучићу 15. фебруар

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, честитао је предсједнику Републике Србије Александру Вучићи Дана државности Републике Србије.


Стевандић: Човић се суочава са оним што су преживјели Срби, муслиманским повлачењем из Кутиљеровог плана

Гостујући у емисији "Добро Јутро, Србијо" на Хепи телевизији, предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић изјавио је да је Драган Човић је у Неуму доживио исто оно што је српски народ доживио кад је Алија Изетбеговић повукао преко ноћи Кутиљеров план, који је нарушио мир у БиХ, док сад имамо ситуацију да је Бакир Изетбеговић обесправио хрвате, те је јасно да Срби из Републике Српске се залажу за једнакост свих у БиХ, без да се улази у односе Хрвата и Бошњака.Стевандић: Не дозволити да ЦИК неуставно преузме улогу законодавног органа

Чланови Интерресорне радне групе за измјене изборног законодавства Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине разговарали су данас са директорицом за Западни Балкан, Турску и Велику Британију при Европској служби за вањске послове (ЕЕАС) Ангелином Ајнхорст и специјалним изаслаником САД за изборну реформу Метју Палмером


Стевандић: Србија у историји није имала јачег лидера од Вучића, чувајмо му леђа

Република Српска нема тренутно ближег и јачег заштитника од Александра Вучића и руководства Републике Србије, а јасно је да и Србија у историји није имала јачег лидера који је интегрише, развија и јача како у регионалним тако и свјетским оквирима.


Ненад Стевандић: Зашто Српска мора да живи

Скоро 200 година на Балкану се не пропушта ни једна прилика да се Србима нанесу тешки ударци. 9.јануар је само повод, а сваки нови алиби само разоткрива мржњу и дискриминацију која суштински учвршћује нашу вољу и намјеру да више никад нико не одлучује у наше име против нас.