Штаб закључио: У Приједору више нема поплављених

Током вечери градоначелник Приједора Слободан Јавор одржао је телефонску сједницу Градског штаба за ванредне ситуације на којој је констатовано да је стање на терену на поплављеним подручјима задовољавајуће.


ОЕБС у Приједору: Слободан Јавор примио представнике америчке организације у Европи

Градоначелник Приједора Слободан Јавор и предсједник Скупштине града Мирсад Дуратовић разговарали су данас са Кетлин Кавалек , амбасадором Мисије ОЕБС-а у БиХ. Теме разговора су биле активности ОЕБС-а у БиХ и у Приједору као што су реализација акционог плана "Кохезија у заједници" односно иницијативи која окупља људе да заједно рјешавају проблеме у заједници .

Слободан Јавор: Приједор ће наћи начин да се придружи помоћи коју пружа републичка власт

Овим путем желим да јавно изразим подршку и поздравим одлуку српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, за додјелу 100 КМ борцима, младима од 18 до 30 година и пензионерима, изјавио је градоначелник Приједора Слободан Јавор.


Град Приједор ће преузети на себе дуг за канализацију у насељу Јањића пумпа

Након данашње посјете руководства града насељу Јањића пумпа и разговора са представницима Организационог одбора за изградњу канализационе мреже, договорено је рјешење вишегодишњег проблема мјештана насеља.


Пријем за једину представницу Приједора на Ђурђевданском фестивалу

Градоначелник Приједора Слободан Јавор организовао је данас пријем за десетогодишњу Машу Гашић која ће ове године бити једини представник града на Ђурђевданском фестивалу који ће се 13.маја одржати у Бања Луци.Слободан Јавор упутио телеграм саучешћа поводом убиства Раденка Башића

Градоначелник Приједора Слободан Јавор упутио је телеграм саучешћа начелнику Полицијске управе Приједор Сретоји Вујановићу поводом убиства полицијског службеника Раденка Башића, начелника Сектора крим-полиције.


Нисконапонску мрежу у Марићкој, посјетио градоначелник Пириједор

Градоначелник Приједора Слободан Јавор је данас са сарадницима обишао радове на реконструкцији нисконапонске мреже у Доњој Марићкој, трафо подручје Абазе са ког се електричном енергијом напаја око 50 домаћинстава. Он је том истакао да је и раније имао сусрете и разговоре са мјештанима овог дијела града о проблемима које имају.Јавор намјеран да нађе новац за једнократну помоћ медицинским радницима у Приједору

Градоначелник Приједора Слободан Јавор изјавио је данас да је са представницима синдиката приједорског дома здравља и болнице разговарао о једнократној помоћи и да је договорено да буду сачињени спискови и заједно евидентирају сви којима припада таква помоћ, да би се знало који је износ потребан.