Голићева: У РС има 85.000 нелегалних објеката, а зграда Гранд трејда није међу њима

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић изјавила је да је у складу са законом све што је изграђено на локалитету на коме фирма „Гранд трејд“ гради комплекс.

Стевандић: Зграда Гранд трејда се прави на фалсификатима

Комплетан пројекат који се гради преко пута Медицинске електронике је заснован на фалсификатима, изјавио је на данашњој конференцији за новинаре, Ненад Стевандић, посланик Српске демократске странке у Народној скуопштини Републике Српске.
Човјек против зграда и машина: Багери дошли да блокирају Вулића

Извођач радова за компанију Гранд Трејд, ненајављено је кренуо да багерима уништава јавну површину и руши дрвеће који се налазе изван градилишта у близини Медицинске електронике, на мјесту јавног пута који води до куће породице Вулић.


Протести у БЛ: Граду предата петиција са 6.000 потписа

Петиција у којој се тражи хитна ванредна сједница Скуптине града, гдје ће се покренути иницијатива за ревизију регулационог плана за простор у обухвату улица Јована Дучића, Паве Радана, Првог Крајишког корпуса и Вука Караџића, односно то је мјесто гдје се налази такозвани „Пицин парк“ у центру Бањалуке, предата је данас у Административну службу града Бање […]


Гранд трејд: Тужићемо Чавића за клевету

Компанија Гранд трејд најоштрије демантује наводе које је у протеклих неколико дана износио народни посланик Драган Чавић са јасном намјером дискредитације наше компаније и њеног власника, стицања јефтиних политичких поена и обмањивања јавности. Због свега тога, компанија ГТ, као и господин Миле Радишић лично, ће тужити посланика Чавића за клевету, саопштено је из Гранд трејда.