Стевандић уштедио 10.000 – изружио опозицију као слуге Сарајева

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је поводом тога што је Суд БиХ поништио одлуку Централне изборне комисије БиХ о забрани учешћа ове партије на предстојећим локалним изборима да никада о Републици Српској, њеној судбини и њеном народу и грађанима неће одлучивати канцеларије, гдје сједе људи који су делегирани на нелегалан начин.

четвртак, 15 октобра, 2020 / 20:39

"Ти људи спроводе вољу неформалних политичких центара и група који немају везе са вољом народа", рекао је Стевандић Срни.

Он је подсјетио да ово није први пут, те да су и 2018. године одређени појединци тражили да се он скине са заједничке компензационе листе.

"И даље ћемо наставити да се боримо, а они нека науче да њихов рејтинг зависи само од воље народа, а не од политичких сплетки којима су склони", рекао је Стевандић.

Он је истакао да је Уједињена Српска уједињена и несаломива, те да је ова странка јака у правном тиму, онолико колико је јака и у народу.

"Колико смо јаки у идеологији, толико смо храбри да се ухватимо у коштац са свима оним који би хтјели да се воља народа не поштује, него да умјесто нас одлучују неке канцеларије у Сарајеву", рекао је Стевандић.

Суд БиХ поништио је одлуке Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ о забрани учешћа Уједињене Српске на предстојећим локалним изборима, те кажњавању са 10.000 КМ лидера странке Ненада Стевандића.