Подршка Станивуковићу: Посланик Јандрић супротно од директора Чавића

Независни посланик у Народној скупштини Републике Српске, Крсто Јандрић, данас је истакао своју подршку Драшку Станивуковићу за градоначелника Бањалуке. Заједно са Јандрићем, подршку Станивуковићу су пружили његови сарадници др Саша Простран, хирург ортопед, предузетник и инжењер машинства Предраг Јовић, спортски радник Боро Вукало и Јово Тегелтија, борац ВРС 1. категорије.


Мање привилегија већ привилегованим, више бриге за све грађане

„Наш циљ у Бањалуци је срећна породица и задовољан човјек за које је град урадио све да то омогући. У нашем програму Нове Бањалуке централна тачка је породица, а не грађевине, не бетонизација, не привилеговани појединци, не политика која нас уназађује претходних двадесет година“, каже Драшко Станивуковић, кандидат коалиције окупљене око ПДП-а за градоначелника Бањалуке.

ПДП у предизборно-медицинској опреми: Радојичић не поштује мјере и о епидемији обавјештава из изборног штаба

„Као озбиљна политичка организација, увијек ћемо поштовати мјере и препоруке надлежних институција, што политичке организације нису. Поготово мјере и препоруке не могу издавати политичке организације које су организовале отварање кампање на Тргу Крајине са многоструко већим бројем људи од препорученог и дозвољеног броја“, рекао је на данашњој конференцији за медије предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић.


ПДП отворио кампању позивом на саборност

ПДП је почео кампању у највећем граду Српске на којем су говорили кандидат за градоначелника Драшко Станивуковић, носилац одборничке листе Јелена Тривић, те страначке колеге и гости коалициони партнери, предвођени предсједником СДС Мирком Шаровићем.


Психоаналитички приступ: Кандидат за одборника УС, Миле Аљетић, у жалби на одлуку ЦИК написао да спорни спот код њега није изазвао страх или агресију

тзв. Суд Босне и Херцеговине уважио је жалбу Уједињене Српске на одлуку Централне изборне комисије БиХ о забрани учешћа ове партије на предстојећим локалним изборима. Ево примјера жалбе једног од кандидата ове партије, Милета Аљетића, какве медији обично превиђају, будући да је у питању Србин.Стевандић уштедио 10.000 – изружио опозицију као слуге Сарајева

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је поводом тога што је Суд БиХ поништио одлуку Централне изборне комисије БиХ о забрани учешћа ове партије на предстојећим локалним изборима да никада о Републици Српској, њеној судбини и њеном народу и грађанима неће одлучивати канцеларије, гдје сједе људи који су делегирани на нелегалан начин.


Дани(ј)ел Симић: Коме је мрска, било каква Српска?

Постоји одређена идеолошко-стилска формација, којој смета било каква Српска. Уједињена, разједињена, позитивна, РХ или НДХ негативна, умјерено континентална, права, крива, тангентна; а посебно конкретна.Бореновићева турнеја по Црној Гори – састао се са Кривокапићем, Бечићем и Абазовићем

Док СНСД, односно Милорад Додик, има активности са представницима САД и ЕУ, како смо то навикли од ПДП, они су изгледа извукли поуку везано за националну политику пред изборе и покушавају да се наметну на том пољу, уз организовану кампању на којој их прате опозициони медији.


СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Српска демократска странка је данас представила слоган „За Српску по мјери свих нас“ са којим ће наступити на предстојећим локалним изборима. Предсједник СДС Мирко Шаровић је рекао да слоган СДС шаље поруку да се мора престати са политиком подјела, која је веома штетна по Републику Српску и њене грађане.