11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Мостар: Подијељене функције у скупштини града, Србин потпредсједник

Градско вијеће Мостар изабрало је данас Ивана Зеленику (ХДЗ БиХ) из реда хрватског народа за предсједника, а за замјенике из реда српског народа Велибора Миливојевића са Листе "Остајте овдје”, те бошњачког Салем Марић из Коалиције за Мостар.

петак, 5 фебруара, 2021 / 19:42

Вијећнице из Клуба Срба Радмила Комадина и Миљана Ковачевић гласале су за хрватског кандидата, док су за српског кандидата гласали Миливојевић и Наташа Јекић.

Седам вијећника из БХ блока и Прве мостарске партије било је уздржано.

Кандидат са највећим бројем гласова је предсједник, а остала двојица су замјеници предсједника.

На данашњој сједници Градског вијећа Мостара формирани су клубови народа, а за предсједника Клуба српског народа изабран је вијећник са српске листе "Остајте овдје-Заједно за наш Мостар” Велибор Миливојевић.

Ово је први пут након протеклог рата да је представник странака са српским предзнаком ушао у Градско вијеће Мостара.

У Клубу Срба су још Радмила Комадина и Миљана Ковачевић из ХДЗ, те Наташа Јекић из Коалиције за Мостар.