07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Бореновић и ПДП: Стевандић је издајник и прелетач + црвени комби

Изјава Ненада Стевандића везано за састанак Александра Вучића и Бранислава Бореновића, односно власти са предсједником Србије, изазвала је оштре реакције предсједника ПДП на Твитеру (латиницом) и саопштење портпаролке (ћирилицом).

уторак, 25 августа, 2020 / 12:08

„Када те негативно коментарише неко попут Стевандића, политичког паразита, вишеструког прелетача, ратног издајника и продане душе, онда значи да сигурно нешто добро и позитивно радиш. Тако смо и ми у ПДП-у потпуно увјерени у моралну и сваку другу исправност потеза предсједника Бореновића“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.  
 
„Иронија је и жалосно је како се у велике Србе данас уписују ликови попут њега, који је ’92. знао само да се шепури и србује у маскирној унифорни испред хотела ‘Босна’, не мичући ни педља од центра Бањалуке, командујући црвеним комбијем, док је Бранислав Бореновић са осамнаест година у униформи Војске Републике Српске био на првој линији фронта. Тада се дјелима исказивао патриотизам, а не данас шупљим причама каквим народ замајавају они, попут Стевандића, који задњи на планети имају право да било коме моралишу“, додаје Петровић.  

Подсјећамо, Стевандић је изјавио: „Бореновић, достојан страних агентура, убацује и распирује сјеме подјела и међусобне мржње пред предстојећи сусрет Александа Вучића са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић и то тако што злоупотребљава добру вољу Александра Вучића да прими и саслуша сваког српског политичара, па и њега лично“.Коментариши