Глумица Раденка Шева нови члан Социјалистичке партије РС

Синоћ је у Бањалуци одржана прва сједница Актива жена Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ Бањалука. Сједници је присуствовао и предсједник Градског одбора СП Бањалука Велибор Станић.

уторак, 25 августа, 2020 / 12:15

На сједници је разматран и усвојен Пословник о раду, као и План и програм Актива жена Градског одбора СП Бањалука, а везано за активности које ће се проводити у оквиру предстојећих локалних избора 2020.

Активу жена ГО СП Бањалука синоћ су приступиле и нове чланице, међу којима је и истакнута глумица Народног позоришта Републике Српске Раденка Шева.

Она је том приликом изјавила да је срећна и почаствована што је приступила Активу жена, за који чврсто вјерује да има ресурсе и енергију за нове борбе и побједе.

"Моја визија друштва у ком треба да живимо је визија коју његује и за коју се бори Социјалистичка партија. Због тога сам овдје, како бих се, заједно са одличним тимом људи, борила за добробит нашег града и бољи живот свих наших грађана", истакла је Шева.

Предсједница Актива жена Бањалука Славица Миликић је пожељела добродошлицу новим чланицама, изразивши задовољство због чињенице да Актив жена ГО СП Бањалука из дана у дан расте.

"Приступање нових чланица и истакнутих грађана наше Бањалуке, који су до сада остварили велике резулате у свом раду, је само један у низу доказа и показатеља да све већи број наших грађана у Социјалистичкој партији препознаје праве вриједности и велику снагу. То је управо она снага која води рачуна о најбитнијим стубовима нашег друштва и која својом енергијом може постићи најбоље резултате за наш град", рекла је Миликић.

Она је још додала да ће Актив жена у свом раду фокус ставити на потребе обичног човјека, јер је један од основних принципа Социјалистичке партије изградња праведнијег друштва за све грађане. Предсједник ГО СП Бањалука Велибор Станић је свим чланицама Актива пожелио срећу и успјех у будућем раду, истакавши да је Актив жена један од стубова ГО СП Бањалука. Изразио је чврсто убјеђење да ће овај Актив дати пуну подршку и допринос добром изборном резултату Социјалистичке партије на предстојећим локалним изборима.Оставите одговор