Трибина Уједињене Српске у Борковићима

У Борковићима је данас одржана велика трибина на којој је Уједињена Српска промовисала платформу као и представљање кандидата за оба нивоа власти. Трубини су присуствовали предсједник странке и носилац листе за Народну скупстину РС др Ненад Стевандић, потпредсједници др Наталија Тривић, Маринко Драгишић и Милан Петковић, кандидати, чланови, симпатизери пријатељи и гости Уједињене Српске.

понедељак, 12 септембра, 2022 / 20:30

"Уједињена Српска зна да се њени кандидати морају приближити сваком грађанину Српске, па смо зато вечерас у Борковићима, гдје ћемо представити наш предизборни програм. Важно је напоменути да у Борковићима Уједињена Српска има велику подршку што свједочи данашњи одзив" изјавила је Наталија Тривић. 

Кандидат за Народну Скупштину и домаћин данашње трибине, Милан Грујић изјавио је том приликом да Уједињена Српска има велику подршку у Борковићима и да очекује да се подршка из Борковића настави ширити Републиком Српском. 

Милан Петковић изајвио је да је поносан што је првих 10 дана кампање протекло без проблема, а да није поднешена ни једна пријава против Уједињене Српске. "Имамо најкреативнију кампању, што потврђује велики број посјетилаца наших трибина, те наш незванични слоган наставља да буде "све ће сале бити мале" и то нам гарантује велику побједу" закључује Петковић.