Уједињена Српска у Приједору: Очекујемо један сигуран мандат

У завршној, побједничкој, трибини Уједињене Српске у Приједору, у препуној сали позоришта, престављена је платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти. Трибининсу поред кандидата присуствовали чланови, симпатизери, пријатељи и гости Уједињене Српске, каже се у саопштењу ове странке.


"Вријеме је за уједињене" – одржана трибина Уједињене Српске у Челинцу

Центар за културу, физичку културу, образовање и информисање у Челинцу вечерас није могао да прими све оне који су жељели да присуствују јавној трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.

Трибина Уједињене Српске у Борковићима

У Борковићима је данас одржана велика трибина на којој је Уједињена Српска промовисала платформу као и представљање кандидата за оба нивоа власти. Трубини су присуствовали предсједник странке и носилац листе за Народну скупстину РС др Ненад Стевандић, потпредсједници др Наталија Тривић, Маринко Драгишић и Милан Петковић, кандидати, чланови, симпатизери пријатељи и гости Уједињене Српске.


Уједињена Српска представила своје кандидате у Шипову

Уједињена Српска је поново показала да су све сале у којима се одржавају њихова окупљања недовољно велике да приме све оне који желе да дођу. Тако је било и данас у Шипову, гдје је одржана јавна трибина уједињене Српске, на којој су представљена платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.Уједињена Српскана трибини у Врбашкој

Дом културе у Врбашкој у Градишци био је мали да прими све људе који су дошли на трибину Уједињене Српске, на којој је представљена платформа Уједињене Српске и на којој су представљени кандидати за Народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 2 и кандидати за Парламентарну скупштину БиХ.


Стевандић у Дебељацима: Прекинути изборну кампању због договора и припреме загрејну сезону

У бањалућком насељу Дебељаци вечерас је одржана велика трибина Уједињене Српске, на којој су представљени кандидати за Народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 1 и кандидати за Парламентарну Скупштину БиХ.Уједињена Српска разговарала са првим човјеком канцеларије ЕУ у Бањој Луци

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић угостио је господина Симеоне Гуериниа шефа канцеларије Европске Уније у Бањој Луци, с којим је разговарао о актуелној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини и Европској Унији, с посебним нагласком на одлуке које је покушао наметнути Кристијан Шмит.


Милан Петковић: ВСТС подноси извјештај Народној скупштини РС, а не обратно

Бањалучки адвокат Милан Петковић истиче да било какви закључци Високог судског и тужилачког савјета /ВСТС/ БиХ не могу да обавезују Народну скупштину Републике Српске у вези са њеним закључцима о планираном суспендовању Закона о ВСТС-у и формирању овог правосудног тијела на нивоу Српске и наглашава да је формирање тог тијела на нивоу Српске један од начина за реформу правосуђа на нивоу БиХ које има много аномалија.


Адвокат Петковић: Ношење шубаре и кокарде у Ефбиху није противзаконито, одлучио суд у Бихаћу

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Милан Петковић рекао је да је Кантонални суд у Бихаћу донио пресуду према којој ношење шубаре или шајкаче са двоглавим орлом није забрањено и не може се сматрати изазивањем вјерске или националне мржње или нетрпељивости.