Побједа реакције у Црној Гори: Специјални тужилац Катнић смијењен послије Кривокапића и то због старости

Тужилачки савјет констатовао је престанак функције главном специјалном тужиоцу Миливоју Катнићу због оствареног права на старосну пензију на основу података Фонда пензијског и инвалидског осигурања /ПИО/.


Ој, кукавно Српство угашено, на Врачару јеси л’ васкрсено?

Као неком ко је на дан референдума 21. маја 2006. о свом трошку био у Подгорици, а сутрадан на Цетињу, било ми је јасно да је појава Дритана Абазовића у новој, а већ бившој влади Црне Горе, означила крај реформског полета од 30. августа 2021. Ипак, почетак и крај српског усуда у Црној Гори је уистину Здравко Кривокапић. Човјек који на васколику несрећу има све лоше особине Војислава Коштунице и ниједну добру.

Пукла беса: Абазовић одсвирао крај Кривокапићевој влади

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да је актуелна Влада одрадила мандат до краја и да очекује њен пад данас у парламенту. "Ова Влада је одрадила мандат до краја, неко ће рећи добро, неко лоше. Ја сам задовољан. Важно је да грађани виде да су промјене могуће", рекао је Абазовић новинарима у Скупштин Црне Горе.


Торжествени марш за тридесет година Српске

Оно што смо видјели на јубиларној паради, готово је потпуно исто што смо видјели 2020. године, јер смо 2021. беспотребно, а противепидемиолошки прескочили. Изузетак је извођење коњичке јединице и два нова хеликоптера МУП РС, типа Ансат.Кад литијаш Кривокапић не смије честитати 9. јануар, ту је Нела из ДПС да измишља угроженост других народа

Нела Савковић Вукчевић, чланица Извршног одбора ДПС Црне Горе, послала је "честитку" за 9. јануар, насловивши је "Великосрпска лаж за разарање БиХ". Не само да се користи усташким фразама и тезама како су Црногорци нешто друго него Срби, већ се и недипломатски мијеша у унутрашња питања друге земље.Угријало: Дон Мило Ђуканезе најављује нову владу Црне Горе

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић сматра да већ почетком сљедеће године треба очекивати нову црногорску владу. Он је рекао да истраживање јавног мњења показује да је подршка црногорској Влади, на челу са Здравком Кривокапићем, на историјском минимуму и да је "потрошила своје вријеме".