Доба лоших перформанса

Сага о активностима Драшка Станивуковића усмјерених против терасе клуба Кајак на обали Врбаса наставила се и отварањем зелено-поплочане површине која је названа Парк пркоса.


Радишићи као породица, демантују Станивуковића (као појединца): Долазио је код нас у башту, имамо га на снимку надзорне камере

Адвокатска Канцеларија Стевановић, као правни заступник породице Радишић, а у вези са изјавама градоначелника Драшка Станивуковића, датим на пресс конференцији одржаној дана 8.3.2021. године, даје сљедеће саопштење за јавност:

Министарство грађевине везано за Радишиће: У Бањој Луци има неколико хиљада нелегално изграђених објеката

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске јавило је како је 8.3.2021. године запримило жалбу инвеститора Миле Радишића, по пуномоћнику Љубиши Драгићевићу, адвокату из Бање Луке, изјављену против рјешења урбанистичко-грађевинске инспекције града Бања Лука, од 9.2.2021.године.


СДС тужио Сребренку Голић за злоупотребу службеног положаја

Српска демократска странка поднијела је јуче Окружном јавном тужилаштву у Бања Луци кривичну пријаву против Сребренке Голић, министарке за просторно уређење, грађевинарство и екологију у Влади РС и других службених лица у министарству, због постојања сумње да су починили кривично дјело Злоупотреба службеног положаја.


Вукота се жалио ВСТС и Окружном суду БЛ на Голићку

Сумњамо у намјеру министрице Сребренке Голић, да утиче на даље поступање судова у погледу ових конкретних предмета, односно поновног издавања грађевинских дозвола Мили Радишићу и "легализације" објекта који је изградиоСтевандић: Зграда Гранд трејда се прави на фалсификатима

Комплетан пројекат који се гради преко пута Медицинске електронике је заснован на фалсификатима, изјавио је на данашњој конференцији за новинаре, Ненад Стевандић, посланик Српске демократске странке у Народној скуопштини Републике Српске.