Када Денис не чита или нова пријетња ратом помоћу цитата Бранка Миљковића

Стара народна пословица каже да беспослен поп и јариће крсти. Е, тако докони Денис Бећировић, свако мало, неком ситно писмо пише. Вјерујем да се нада да ће неко једног дана објавити књигу "Сабрана писма Дениса Бећировића" и да нећемо више читати Андрићева и Мешина писма него баш његова.


Ефбих бира делегате у Дому народа ПСБиХ, утјешне фотеље за Човића, Бећировића, Изетбеговића, Радончића…

Након што наредне седмице буде конституисан Дом народа Федерације БиХ, биће отворен пут и за избор бошњачких и хрватских делегата у државни Дом народа, који има 15 делегата, по пет из сваког конститутивног народа.

Формула 3 на 3 или Свако има своју ТВ

У представљању лица која се кандидују да заступају муслимански плебс у Предсједништву БиХ, дошло је до комично-гротескне ситуације, да су тројица била на ФТВ1, а друга тројица на ФТВ2 (БХТ).


Никшић: Наша коалиција имаће кандидата за бошњачког члана предсједништва

Предсједник Социјалдемократске партије БиХ Нермин Никшић поновио је да жели понудити кандидате за члана Предсједништва БиХ из реда сва три народа, уколико се нађу кандидати који ће испунити принципе који се траже.Тактички: СНСД уз ХДЗ против конститутивности Срба у Ефбиху

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ усвојио је иницијативу СДП-овог посланика Дениса Бећировић којом се власти четири кантона у Федерацији БиХ позивају да осигурају уставну равноправност Срба. Против ове иницијативе гласали су посланици СНСД-а, политичке странке Милорада Додика.


СББ послушао Бећиревића и скинуо захтјев за смјенама Осмића и Лагумџије

Клуб посланика Савеза за бољу будућност БиХ повукао је са дневног реда данашње сједнице Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ захтјев за смјену министра одбране БиХ Зекеријаха Осмића, док је захтјев за смјену министра иностраних послова Златка Лагумџије остао тачка дневног реда.Бећировић: Поштоваћу исход гласања

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Бећировић изјавио је данас да је иницијатива СДС-а о његовој смјени са функције члана Колегијума овог дома легитимна, те да ће као легалиста поштовати исход гласања Представничког дома.


Бећировић: Сејдић-Финци помјерени са мртве тачке

Потпредсједник СДП-а БиХ Денис Бећировић изјавио је да је, према информацијама којима располаже, у разговорима политичких лидера у Прагу о провођењу одлуке Европског суда за људска права у случају "Сејдић-Финци" дошло до помјерања са мртве тачке.


Бећировић позвао на стално засједањe оба дома док се не усвоји закон о ЈМБ

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Бећировић позвао је чланове оба дома парламента БиХ на стално засједање до усвајања закона о јединственом матичном броју, а Савјет министара и Предсједништво БиХ на појачани ангажман ради рјешавања отворених питања.